Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ για τον Παπαχριστόπουλο - iefimerida.gr

Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ για τον Παπαχριστόπουλο

Η ΚΟ των ΑΝΕΛ (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεδριάζει την Πέμπτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Ο κ. Τοσουνίδης, μιλώντας στον Ant1, ανέφερε ότι συγκαλείται αύριο η ΚΟ για να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος ακόμη δεν έχει υποβάλλει την παραίτησή του.

«Μόλις ενημερώθηκα ότι πήρε πρωτοβουλία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συγκαλεί την ΚΟ μέχρι αύριο για να αποφασίσει για τον Παπαχριστόπουλο. Είναι μια αποφασιστική κίνηση του Πάνου Καμμένου πριν από την επικύρωση του πρωτόκολλου εισδοχής στο ΝΑΤΟ», είπε.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο Κώστας Ζουράρις ξεκαθάρισε πως δεν προσχωρεί στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είναι ήδη μέλος της Ομάδας των ΑΝΕΛ. Οπως τόνισε επί τέσσερα χρόνια, ως βουλευτής και νομοθέτης, έχει προωθήσει μια σειρά μέτρων και πολιτικών, τις οποίες δεν μπορεί να παραγνωρίσει.

Απαντώντας σε ερώτηση για την στήριξη που θα παρέχει στις κοινοβουλευτικές επιταγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ζουράρις είπε ότι στην βάση της πολιτικής συμφωνίας της «πυρίκαυστης Ελλάδας» με τους ΑΝΕΛ «μπορώ να κάνω όποτε θέλω ό,τι θέλω», υπογραμμίζοντας ότι και στο παρελθόν δεν έχει ευθυγραμμιστεί με αποφάσεις του κόμματος.

Ο κ. Ζουράρις τόνισε ότι, όπως σημειώνει και στην επιστολή του, θα στηρίζει όποιες πρωτοβουλίες της συμπολίτευσης θεωρεί εκείνος και όχι όλες, αναφέροντας πχ. ότι δεν μπορεί να στηρίξει την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ