Η Τζένιφερ Λόρενς αρραβωνιάστηκε με τον Κουκ Μαρόνεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόρενς αρραβωνιάστηκε με τον Κουκ Μαρόνεϊ [εικόνες]

Τζένιφερ Λόρενς - Κουκ Μαλρόνεϊ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Κουκ Μαρόνεϊ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της.

Το ζευγάρι πρόσφατα απόλαυσε ένα δείπνο σε πανάκριβο γαλλικό εστιατόριο και η Τζένιφερ εθεάθη με ένα πελώριο δαχτυλίδι

Ο αρραβωνιαστικός τηςδεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιία, αλλά ασχολείται με έργα τέχνης και εργάζεται στην γκαλερί Gladstone, που εκπροσωπεί καλλιτέχνες όπως ο πατέρας της Λένα Ντάνχαμ, Κάρολ, αλλά και οι Ρίτσαρντ Πρινς, Άνις Κούπερ και Μάθιου Μπάρνεϊ.

Οι φήμες για τον αρραβώνα ξεκίνησαν όταν η 28χρονη ηθοποιός εθεάθη να φορά ένα «πελώριο δαχτυλίδι» σε ένα δείπνο που είχε με τον 34χρονο σύντροφό της, στο Raoul’s, ένα πολυτελές γαλλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το Page Six.

Τζένιφερ και Κουκ δεν διστάζουν να κάνουν συχνά δημόσιες εμφανίσεις

«Είχε μια τεράστια πέτρα. Έδειχναν να γιορτάζουν και οι άνθρωποι γύρω τους μιλούσαν γι’ αυτούς» είπε μια πηγή στο περιοδικό. «Το δαχτυλίδι δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Κάθονταν πίσω σε μία γωνία. Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με λευκό πουά».

Μια πηγή είχε επιβεβαιώσει τον περασμένο Ιούνιο στο περιοδικό People πως η ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον Μαρόνεϊ. Από τότε, οι δυο τους δεν έχουν αποφύγει τις δημόσιες εμφανίσεις. Στα τέλη Ιουνίου μάλιστα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά στη Νέα Υόρκη.

Η Τζένιφερ Λόρενς

Λίγο καιρό αργότερα επισκέφθηκαν το Παρίσι και τον Αύγουστο, την Ρώμη. Μια πηγή δήλωσε στο People πως «φαίνονταν ευτυχισμένοι και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου».

Τον Σεπτέμβριο, η Λόρενς εμφανίστηκε με τον καλό της στην πρεμιέρα της ταινίας «The Favourite» του Φεστιβάλ Νέας Υόρκης – στην οποία παίζει ο πρώην σύντροφός της Νίκολας Χουλτ και μία από τις καλύτερες φίλες της, η Έμμα Στόουν. Στην πρεμιέρα ήταν επίσης ο πρώην της Ντάρεν Αρονόφσκι, με τον οποίο είχε χωρίσει μετά από πολλά χρόνια σχέσης λόγω της διαφοράς ηλικίας τους.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ