Με δερμάτινο τζάκετ στην Αγιά Σοφιά η Περιστέρα Μπαζιάνα -Συνόδευσε τον Τσίπρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Με δερμάτινο τζάκετ στην Αγιά Σοφιά η Περιστέρα Μπαζιάνα -Συνόδευσε τον Τσίπρα [εικόνες]

Η Μπέττυ Μπαζιάνα στην Αγιά Σοφιά (Φωτογραφία: Yeni Şafak)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση με την Εμινέ Ερντογάν στο «Λευκό Σεράι», η Περιστέρα Μπαζιάνα επισκέφθηκε, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην Αγιά Σοφιά.

Το πρωί της Τετάρτης, η Αγιά Σοφιά έκλεισε για τους επισκέπτες προκειμένου να ξεναγηθεί ο Ελληνας πρωθυπουργός. Δίπλα του, κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, βρίσκονταν η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα.

Η κα Μπαζιάνα γι’ αυτή της την εμφάνιση προτίμησε να κάνει μια απλή, κλασσική επιλογή, ποντάροντας στην ασφάλεια του μαύρου και του άσπρου. Γι΄ αυτό προτίμησε λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και δερμάτινο πανωφόρι. Η κα Μπαζιάνα επέλεξε να μην φορέσει παπούτσια με τακούνι για να είναι άνετη καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης. Στο λαιμό της είχε ένα μακρύ μενταγιόν, δίνοντας την απαραίτητη λάμψη. Το μακιγιάζ της ήταν αρκετά διακριτικό και γήινο.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Περιστέρα Μπαζιάνα ξεναγούνται στην Αγιά Σοφιά

Μετά την Αγιά Σοφιά, ο Αλέξης Τσίπρας θα αναχωρήσει για τη Χάλκη, όπου θα ξεναγηθεί στη Θεολογική Σχολή και θα συναντηθεί με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού επέλεξε ένα απλό outfit

Φωτογραφίες: Yeni Şafak

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ