Καταδρομικοί φοροέλεγχοι αλά… Αμέρικα - iefimerida.gr

Καταδρομικοί φοροέλεγχοι αλά… Αμέρικα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δραστικές αλλαγές στον τρόπο και τις μεθόδους διενέργειας φορολογικών ελέγχων θα προχωρήσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με στόχο πιο στοχευμένους, πιο γρήγορους και πιο αποτελεσματικούς ελέγχους!

Όπως σημειώνουν στελέχη της ΑΑΔΕ θα πρέπει απαραιτήτως να υιοθετηθούν νέες πρακτικές, αφήνοντας πίσω μεθόδους της προηγούμενης 20ετίας, ώστε να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή που πλέον έχει γίνει πολυεθνική και hi tech.

Όπως σημειώνουν έμπειρα στελέχη της Φορολογικής Διοίκησης πέρα από το συντονισμό των δράσεων και τον προσανατολισμό σε σύγχρονες ελεγκτικές διαδικασίες, για να κινηθεί η ΑΑΔΕ με τις μεθόδους του αμερικανικού IRS, θα πρέπει να κλείσουν οι θεσμικές «τρύπες». Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr τι αλλαγές εξετάζονται στους φορολογικούς ελέγχους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΑΔΕ φορολογικοί έλεγχοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ