ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Στην Ελλάδα ο Μανόλο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μανόλο Χιμένεθ έφτασε το βράδυ της Τρίτης στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ αφίχθη στην Αθήνα λίγο πριν τις 22:00 και αύριο θα ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ΠΑΕ ΑΕΚ, διαδεχόμενος τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Αμέσως μετά την άφιξη του στην Αθήνα, ο Μανόλο Χιμένεθ μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι.

Ετσι, όλα δείχνουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει αύριο την πρώτη του προπόνηση στην ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και την Πέμπτη θα είναι ο προπονητής της στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός να θυμίσουμε ότι ανέλαβε τον πάγκο της Λας Πάλμας αρχές του καλοκαιριού, αλλά μετά την άσχημη πορεία αποχώρησε λίγους μήνες μετά. Αν τελικά έρθει ξανά στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, θα είναι η 3η θητεία του. Ανέλαβε για πρώτη φορά την ΑΕΚ τη σεζόν 2010/11 μετά την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και παρέμεινε στον πάγκο της μέχρι τις 5 Οκτωβρίου 2011, όταν τον διαδέχθηκε ο Νίκος Κωστένογλου Η δεύτερη θητεία του άρχισε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στο τέλος της περσινής σεζόν, ως Πρωταθλητής Ελλάδος μετά από 24 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μανόλο Χιμένεθ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ