Η 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Cosmote TV [βίντεο] - iefimerida.gr

Η 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στην Cosmote TV [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ξεκινά και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις ποδοσφαιρικές «μάχες» που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Τετάρτη 6/2 με τον αγώνα Λαμία-Ολυμπιακός (17.00, COSMOTE SPORT 2HD). Οι τηλεθεατές θα «βρεθούν» πριν τη συνάντηση των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο μέσα από την pregame εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» (16.00) και θα ενημερωθούν από τον Τάσο Κολλίντζα, σχετικά με όλες τις τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του ματς. Μετά την ανάδειξη του νικητή η εκπομπή θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD για τον σχολιασμό του αγώνα (19.00).

Την ίδια ημέρα οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους και το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19.00, COSMOTE SPORT 1HD). Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα βρίσκεται από τις 18.00 ο Στέφανος Αβραμίδης, για να παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ και τα επί μέρους στοιχεία της αναμέτρησης. Στις 21.00, η εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου» θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 1HD με τα καλύτερα στιγμιότυπα, ψηφιακές αναλύσεις και παρουσίαση όσων θα ακολουθήσουν στη συνέχεια της 1ης αγωνιστικής.

Η συνέχεια θα δοθεί την Πέμπτη 7/2, με το Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης (17.00, COSMOTE SPORT 2HD). Στην έδρα του Εργοτέλη θα βρίσκεται ο Τάσος Κολλίντζας, ο οποίος μέσα από την «Ώρα Κυπέλλου» (16.00) θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα. Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης οι συνδρομητές θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 2HD, για να παρακολουθήσουν πλήρες ρεπορτάζ και δηλώσεις παικτών και προπονητών.

Στις 19.30, η δράση συνεχίζεται, καθώς ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ (COSMOTE SPORT 1HD). Η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο θα γίνει στις 18.30, καθώς ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα βρίσκεται εκεί, για να μεταφέρει τα τελευταία νέα των ομάδων. Στις 21.30 η postgame εκπομπή θα παρουσιάσει τη σύνοψη όλων όσων διαδραματίστηκαν στην 1η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 6-7/2:

Τετάρτη 6/2:

Ώρα-Παιχνίδι-Κανάλι

  • 17.00 Λαμία-Ολυμπιακός COSMOTE SPORT 2HD
  • 19.00 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ COSMOTE SPORT 1HD

Πέμπτη 7/2:

Ώρα-Παιχνίδι-Κανάλι

  • 17.00 Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης COSMOTE SPORT 2HD
  • 19.30 Aτρόμητος-ΑΕΚ COSMOTE SPORT 1HD
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ COSMOTE παιχνίδια Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ