Viral: Tι συμβαίνει όταν 14 εφήβοι καλούνται να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους πριν ανέβουν στα Social Media [εικόνες] - iefimerida.gr

Viral: Tι συμβαίνει όταν 14 εφήβοι καλούνται να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους πριν ανέβουν στα Social Media [εικόνες]

Φωτογραφία πριν και μετά την επεξεργασία. Φωτογραφία: Rankin Photography
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σκληρό, εντελώς ρεαλιστικό project, δείχνει ένα πολύ μεγάλο αγκάθι της εποχής. Την επεξεργασία, κοινώς φώτοσοπ, κάθε εικόνας, κάθε σέλφι που μπορεί να ανέβει στα κοινωνικά δίκτυα.

Το project που έχει αρχίσει να γίνεται viral, δείχνει τι συμβαίνει όταν δίνεις σε έναν έφηβο μια φωτογραφία του και του ζητάς να την φτιάξει «όπως πρέπει» για να ανέβει στα Social Media.

Αν και όλοι είμαστε λίγο-πολύ ένοχοι, οιπερισσότεροι από εμάς πιθανότατα αγνοούμε την άνοδο των εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την εύκολη επεξεργασία των σέλφις. Εφαρμογές όμως που αλλάζουν τελείως τα χαρακτηριστικά πηγαίνοντάς τις φωτογραφίες σε εντελώς άλλο επίπεδο.

Εφαρμογές όπως το FaceTune σάς επιτρέπουν να λεπτύνετε τη μύτη σας, να θολώσετε τα σημεία που σας ενοχλούν και να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Με αυτές τις επιλογές διαθέσιμες, και με τόσους πολλούς ανθρώπους να κάνουν χρήση, τι αίσθηση έχουμε τελικά για τον εαυτό μας; Το νέο έργο του καλλιτέχνη Rankin, Selfie Harm, διερευνά ακριβώς αυτό.

14 έφηβοι φωτογραφήθηκαν και στη συνέχεια ο φωτογράφος τους έστειλε ηλεκτρονικά τις φωτογραφίες ώστε να τις επεξεργαστούν και να βάλουν τα ανάλογα φίλτρα μέχρι να αισθανθούν ότι η εικόνα είναι «έτοιμη για τα Social Media». ...

Δείτε την απίστευτη επεξεργασία των φωτογραφιών από τους εφήβους στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογραφίες viral σέλφι Rankin επεξεργασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ