Στουρνάρας σε ΟΤΟΕ: Τα χειρότερα για τις τράπεζες είναι πίσω μας - iefimerida.gr

Στουρνάρας σε ΟΤΟΕ: Τα χειρότερα για τις τράπεζες είναι πίσω μας

Από αριστερά: Ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αισιοδοξία αλλά και την απόφαση να γίνουν βήματα μπροστά για τον τραπεζικό χώρο μέσα στο 2019, εξέφρασαν ΟΤΟΕ και επικεφαλής των τραπεζών.

Στην εκδήλωση για την κοπή τη πίτας της ΟΤΟΕ, αισιόδοξοι εμφανίστηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σταύρος Κούκος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, οι εργαζόμενοι που για άλλη μια φορά γιόρτασαν όλοι μαζί για τη νέα χρονιά, αλλά και οι επικεφαλής των τραπεζών.

«Τα χειρότερα για τις τράπεζες είναι πίσω μας» τόνισε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας που έδωσε το παρών και αυτός φέτος στην εκδήλωση της ΟΤΟΕ .

«Τα δύσκολα τα περάσαμε» συμφώνησε και ο Φ. Καραβίας, Διευθύνων Σύμβουλος Της Eurobank.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο Π. Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο Χρ. Μεγάλου Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας Πειραιώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος

Από αριστερά: Ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας, ο πρόεδρος της ΟΤΟΕ Στ. Κούκος και το μέλος του ΔΣ της ΟΤΟΕ Σοφία Καντά
Γ. Στουρνάρας και Στ. Κούκος (δεξιιά) στην εκδήλωση της ΟΤΟΕ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ