Είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο στελέχους της φυλακής Αλικαρνασσού - iefimerida.gr

Είχαν βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο στελέχους της φυλακής Αλικαρνασσού

αυτοκίνητο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαφιόζικο χτύπημα ετοίμαζαν άγνωστοι εναντίον στελέχους των φυλακών Αλικαρνασσού. Οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο ενός στελέχους της φυλακής Αλικαρνασσού, ο οποίος όμως δεν εξερράγη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίδα» η βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο όχημα ήταν τόσο μεγάλης ισχύος και αν είχε εκραγεί θα προκαλούσε μεγάλη καταστροφή σε σπίτια και καταστήματα, ενώ θα υπήρχαν και ανθρώπινα θύματα.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε χθες τις μεσημεριανές ώρες από έναν γείτονά του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Η βόμβα ήταν τοποθετημένη μέσα σε σακούλα και ο δράστης την έβαλε στο αυτοκίνητο μία ημέρα νωρίτερα. Σε ότι άφορα τη συνδεσμολογία υπήρχε βραδύκαυστο φιτίλι, ο πυροκροτητής και η εκρηκτική ύλη ήταν τυλιγμένα με μονωτική ταινία, ενώ η εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιήθηκε υπολογίζεται στα 600 με 650 γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας ή ζελατοδυναμίτιδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ