Δράμα: Με κουβάδες μαζεύουν το νερό που στάζει από το ταβάνι στο Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Δράμα: Με κουβάδες μαζεύουν το νερό που στάζει από το ταβάνι στο Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες]

Με κουβάδες μαζεύουν το νερό στο Δικαστικό Μέγαρο Δράμας (Φωτογραφία: Πρωινός Τύπος)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κουβάδες προσπαθούν να μαζέψουν το νερό που στάζει από την οροφή του Δικαστικού Μεγάρου Δράμας, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κτίριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού Τύπου», αυτόν τον καιρό ολοκληρώνεται μια σχετική μελέτη για εργασίες συντήρησης και αναβάθμισής του. Το χαρακτηριστικό της όλης μελέτης, είναι ότι πρόκειται να γίνει αλλαγή κουφωμάτων, να πάρει πιστοποιητικό πυρασφάλειας, κ.ά.

Τη μελέτη χρηματοδοτεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης μέσω του Ταμείου Χρηματοδότησης Δικαστικών Κτιρίων (ΤΑΧΔΙΚ), ενώ τις μελέτες έχει αναλάβει η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, καθώς το ΤΑΧΔΙΚ δεν διαθέτει τεχνικές υπηρεσίες για να κάνει τις μελέτες και να αναλάβει τη δημοπράτηση του έργου.

Σε δηλώσεις στον «Πρωινό Τύπο», η κα. Νίκη Κεφαλίδου, στέλεχος της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Δράμας, η οποία έχει αναλάβει τις μελέτες αυτές, εξήγησε, ότι το έργο αφορά την αναβάθμιση των τουαλετών του κοινού που σήμερα είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ θα γίνουν παρεμβάσεις για να μπορέσει το κτίριο να πάρει πιστοποιητικό πυρασφάλειας. «Γιατί αυτή τη στιγμή λειτουργεί και χωρίς πιστοποιητικό πυρασφάλειας όπως και τα περισσότερα δημόσια κτίρια».

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα, δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν στη μελέτη προβλέπεται να λυθεί και το πρόβλημα της στέγης.

Σημειώνεται ότι το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2019.

Δράμα: Με κουβάδες μαζεύουν το νερό που στάζει από το ταβάνι στο Δικαστικό Μέγαρο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ