Χρυσοβελώνη: Δεν θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Χρυσοβελώνη: Δεν θα είχα αντίρρηση να προσχωρήσω στον ΣΥΡΙΖΑ

Η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη- φωτογραφία eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετική στο ενδεχόμενο να προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μετά την αποχώρησή της από τους ΑΝΕΛ.

Η δήλωση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη έρχεται την επομένη της επιστολής των 6 προθύμων βουλευτών στον Νίκο Βουτση, που δήλωσαν οτι πλέον η ψήφος τους θα προσμετράται με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να εντάσσονται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Μιλώντας στο Θέμα Radio 104,6 η Μαρίνα Χρυσοβελώνη λέει: «Σε πρώτη φάση δεν θα είχα αντίρρηση αλλά τα πράγματα είναι ακόμα πολύ νωπά. Για να προσχωρήσει κανείς στο κόμμα δεν φτάνει να το επιθυμώ εγώ αλλά να είναι αποδεκτό και από το κόμμα. Οταν έρθει η ώρα των αποφάσεων θα σταθμίσω τους παράγοντες».

Η υφυπουργός Εσωτερικών δήλωσε ακόμα: «Δεν έχω πάρει κάποια απόφαση προς το παρόν. Βρίσκομαι στην διάθεση του πρωθυπουργού που είναι αρμόδιος για τη σύνθεση της κυβέρνησης και τη δική μου πορεία».

Η κα Χρυσοβελώνη δήλωσε ακόμα οτι καλώς έπραξαν οι έξι βουλευτές που με επιστολές τους ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν όλα τα νομοσχέδια που θα καταθέσει η κυβέρνηση στο μέλλον, καθώς όπως είπε «αυτό συνέβη για να διασφαλιστεί η διαμόρφωση μιας κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρίνα Χρυσοβελώνη ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ