Η πιο πετυχημένη μεταμφίεση που είδαμε ποτέ – Μια 6χρονη μεταμορφώνεται σε γιαγιά και μπερδεύει τους πάντες [εικόνες]

Την ώρα που τα περισσότερα κοριτσάκια στον κόσμο θέλουν να ντυθούν στις Απόκριες πριγκίπισσα Έλσα ή μονόκερος, ένα 6χρονο κορίτσι είχε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Ντύθηκε... γιαγιά και πραγματικά εντυπωσίασε!

Αυτή η 6χρονη από τις ΗΠΑ, το πήγε σε ένα τελείως νέο επίπεδο και πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ένα μικρό κορίτσι και όχι για μία ηλικιωμένη γυναίκα, όταν ο πατέρας της ανέβασε τις φωτογραφίες στο Reddit.

Μιλώντας στο Bored Panda, ο μπαμπάς της είπε ότι η μικρή «ήθελε να δείχνει σαν να είναι 100 χρονών για την 100η ημέρα της στο νηπιαγωγείο. Η γυναίκα μου και η πεθερά μου παίρνουν όλα τα credits γι’ αυτή την εμφάνιση».


Η όλη εμφάνισή της ήταν εξαιρετικά μελετημένη – φορούσε τα φανταχτερά κοσμήματά της και είχε γυαλιά eye-cat φυσικά διακοσμημένα με μερικά μαργαριτάρια, ενώ τα ρούχα της είχαν ότι πιο fancy και χρυσό μπορούσε να βρει. Το λουκ συμπληρώθηκε με το κλασικό μακιγιάζ μιας ηλικιωμένης (ανοιχτόχρωμη μπλε σκιά και κατακόκκινα μάγουλα) και ένα ωραίο χτένισμα (σύμφωνα με τον μπαμπά, το έκαναν με ένα ειδικό σπρέι μαλλιών).

Ο μπαμπάς ανέβασε τις φωτογραφίες στο Reddit και αμέσως συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή. «Τόσο όμορφη! Πόσο αστείο θα ήταν να γίνει έτσι όταν μεγαλώσει;» με τον πατέρα να απαντά: «Ελπίζω να γίνει πιο ψηλή».

Φωτογραφίες: Reddit/ LeCrushinator

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεταμφίεση γιαγιά 6χρονη Reddit cat-eye γυαλιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ