Η πιο πετυχημένη μεταμφίεση που είδαμε ποτέ – Μια 6χρονη μεταμορφώνεται σε γιαγιά και μπερδεύει τους πάντες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η πιο πετυχημένη μεταμφίεση που είδαμε ποτέ – Μια 6χρονη μεταμορφώνεται σε γιαγιά και μπερδεύει τους πάντες [εικόνες]

Κι όμως αυτή η «γιαγιά» είναι μόλις 6 ετών. Φωτογραφία: Reddit
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που τα περισσότερα κοριτσάκια στον κόσμο θέλουν να ντυθούν στις Απόκριες πριγκίπισσα Έλσα ή μονόκερος, ένα 6χρονο κορίτσι είχε μια πολύ πρωτότυπη ιδέα. Ντύθηκε... γιαγιά και πραγματικά εντυπωσίασε!

Η μικρή φόρεσε όλα τα κοσμήματα που είχε στην διάθεσή της

Αυτή η 6χρονη από τις ΗΠΑ, το πήγε σε ένα τελείως νέο επίπεδο και πολλοί ήταν αυτοί που δεν κατάλαβαν ότι επρόκειτο για ένα μικρό κορίτσι και όχι για μία ηλικιωμένη γυναίκα, όταν ο πατέρας της ανέβασε τις φωτογραφίες στο Reddit.

Το λεοπάρ παντελόνι και το χρυσό σακάκι έκαναν την διαφορά
Όσο για το μακιγιάζ της ήταν πραγματικά εντυπωσιακό (μέχρι και οι ρυτίδες γύρω από το στόμα είχαν ζωγραφιστεί)

Μιλώντας στο Bored Panda, ο μπαμπάς της είπε ότι η μικρή «ήθελε να δείχνει σαν να είναι 100 χρονών για την 100η ημέρα της στο νηπιαγωγείο. Η γυναίκα μου και η πεθερά μου παίρνουν όλα τα credits γι’ αυτή την εμφάνιση».


Η όλη εμφάνισή της ήταν εξαιρετικά μελετημένη – φορούσε τα φανταχτερά κοσμήματά της και είχε γυαλιά eye-cat φυσικά διακοσμημένα με μερικά μαργαριτάρια, ενώ τα ρούχα της είχαν ότι πιο fancy και χρυσό μπορούσε να βρει. Το λουκ συμπληρώθηκε με το κλασικό μακιγιάζ μιας ηλικιωμένης (ανοιχτόχρωμη μπλε σκιά και κατακόκκινα μάγουλα) και ένα ωραίο χτένισμα (σύμφωνα με τον μπαμπά, το έκαναν με ένα ειδικό σπρέι μαλλιών).

Ο μπαμπάς ανέβασε τις φωτογραφίες στο Reddit και αμέσως συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή. «Τόσο όμορφη! Πόσο αστείο θα ήταν να γίνει έτσι όταν μεγαλώσει;» με τον πατέρα να απαντά: «Ελπίζω να γίνει πιο ψηλή».

Η μικρή ντύθηκε έτσι για την 100η ημέρα της στο νηπιαγωγείο και ξάφνιασε τους συμμαθητές της
Έτσι είναι στην πραγματικότητα η 6χρονη από τις ΗΠΑ

Φωτογραφίες: Reddit/ LeCrushinator

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μεταμφίεση γιαγιά 6χρονη Reddit cat-eye γυαλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ