Μια ματιά στο Airbnb του Μέλλοντος –Ο Κωτσόβολος επαναστατεί στον τομέα προσφέροντας μοναδικές λύσεις στους ιδιοκτήτες

Σκεφτόσαστε εδώ και καιρό να μετατρέψετε το κατάλυμά σας στην Αθήνα σε ένα Airbnb κατάλυμα. Οι προβληματισμοί σας, όμως, είναι πολλοί.

Θα μπορέσει άραγε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής; Εξάλλου, είναι τόσα πολλά πλέον τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, που πιστεύετε ότι το δικό σας ίσως να μην ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ενοικιαστή.

Από την άλλη, έχετε και μια απορία. Να το μετατρέψετε σε ένα Airbnb για ζευγάρι, οικογένειες ή για άτομα που επισκέπτονται την πόλη για επαγγελματικούς λόγους;

Ο Κωτσόβολος συμμετείχε στο πρώτο συνέδριο BnB, στο οποίο συμμετείχαν ιδιοκτήτες ακινήτων συνεργαζόμενοι με όλες τις πλατφόρμες, εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, ενοικιαζόμενα δωμάτια, small City Hotels και City Hotel Boutiques.

Στο συνέδριο συζητήθηκαν ζητήματα όπως το νομικό πλαίσιο για τις εταιρίες διαχείρισης ακινήτων, φορολογικό πλαίσιο βραχυχρόνιων μισθώσεων, επιστημονικές μελέτες, πλάνα ανάπτυξης και νέες προοπτικές.

Ως Κωτσόβολος έχει την λύση και την απάντηση σε όλα τα θέματα που μπορούν να σας απασχολούν σχετικά με την βραχυχρόνια μίσθωση μιας κατοικίας, προτείνοντας τόσο value-for-money λύσεις όσο και λύσεις που θα «ανεβάσουν επίπεδο» το κατάλυμμά σας.

Ως ιδιοκτήτης, για παράδειγμα, θα έχετε την δυνατότητα να ελέγχεται όλο το σπίτι από το κινητό σας τηλέφωνο, την τηλεόραση ή την συσκευή τηλεφώνου σας και να κλείνετε συσκευές, όπως το κλιματιστικό ή το θερμοσίφωνα, χωρίς να χρειαστεί να το επισκεφθείτε, μετά το πέρας της κράτησης των επισκεπτών σας.

Ο Κωτσόβολος, θα σας προτείνει επίσης, λύσεις για τηλεοράσεις smart στο σαλόνι που θα ανεβάσουν το επίπεδο ψυχαγωγίας των επισκεπτών, λευκές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας για την κουζίνα, να δημιουργήσει για εσάς χώρους ψυχαγωγίας με είδη barbeque, ή μια business γωνιά με πολυμηχανήματα για να το καταστήσετε ιδανικό για την φιλοξενία ατόμων που βρίσκονται σε επαγγελματικά ταξίδια.

Επίσης, έχετε σκεφτεί να βάλετε ένα χρηματοκιβώτιο; Ο Κωτσόβολος είναι δίπλα σας, για να τονίσει την σημασία μιας τέτοιας λεπτομέρειας που θα βοηθήσει τους επισκέπτες να νιώσουν ασφάλεια για τα πολύτιμα αντικείμενά σας όσο θα παραμένουν στο σπίτι σας. Μια άλλη ιδέα είναι οι συσκευές «Baby Monitors» που θα παρακολουθούν τους μικρές επισκέπτες κι έτσι το κατάλυμά σας θα είναι ιδανικό και για οικογένειες.

Ο ενοικιαστής, πάλι, θα εντυπωσιαστεί με την κλειδαριά Danalock V3, καθώς θα του παρέχει ελεγχόμενη πρόσβαση από το κινητό του τις ημέρες και τις ώρες της κράτησής του, ενώ θα μπορεί να ανοίγει την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας από το κινητό με το σύστημα διαχείρισης συσκευών Danalock.

Ωραία όλα αυτά θα σκεφτείτε, αλλά μήπως το κόστος θα είναι υπέρογκο και δεν διαθέτετε τα χρήματα; Και πάλι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, γιατί ο Κωτσόβολος το έχει σκεφτεί κι αυτό, με το Πλάνο δόσεων με αγορές από 10 ευρώ/μήνα ενώ αναλαμβάνει και τις επισκευές των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών φθορών με το MEGA Συμβόλαιο Σπιτιού Κωτσόβολος με μόλις 89€.

Ακόμη το σκέφτεστε αν πραγματικά θα ενδιαφερθούν ενοικιαστές για το κατάλυμμά σας; Με όλες αυτές τις λύσεις του Κωτσόβολου ήρθε η ώρα για την μεγάλη απόφαση. Μετατρέψτε το κατάλυμμά σας στο Airbnb του μέλλοντος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ