Είναι αυτό το νόθο παιδί του Καρόλου και της Καμίλα που έδωσαν για υιοθεσία; Εκπληκτική ομοιότητα [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι αυτό το νόθο παιδί του Καρόλου και της Καμίλα που έδωσαν για υιοθεσία; Εκπληκτική ομοιότητα [εικόνες]

Κάρολος Καμίλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βρετανικό παλάτι φαίνεται ότι δεν θα βγει ποτέ από τη δίνη του τυφώνα Νταϊάνα και του, παράνομου επί χρόνια, σφοδρού έρωτα του πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα.

Εδώ και χρόνια σέρνεται η φήμη ότι πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα έχουν αποκτήσει και μαζί παιδί, πολύ πριν γεννήσουν τα δικά τους. Οταν ο Κάρολος ήταν 17 και η Καμίλα 18.

Το όνομα αυτού Σάιμον Ντοράντε Ντέι ο οποίος γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πορτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966 και 18 μήνες αργότερα υιοθετήθηκε από το ζευγάρι των Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι. Οι γονείς της Κάρεν Ντέι ανήκαν στο βασιλικό προσωπικό της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο 52χρονος σήμερα άνδρας υποστηρίζει ότι φυσικοί γονείς του είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, οι οποίοι τότε ήταν πολύ μικροί αφενός και αφετέρου το σκάνδαλο ήταν τεράστιο και αναγκάστηκαν να τον δώσουν για υιοθεσία.

«Η γιαγιά μου δεν μου το είχε υπαινιχθεί, μου το είχε πει ξεκάθαρα», επιμένει ο Ντοράντε Ντέι.

Ο Ντοράντε Ντέι σήμερα.

Ο Σάιμον Ντοράντε Ντέι σήμερα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και μίλησε για μια ακόμη φορά για την περίεργη πεποίθησή του ότι είναι γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα γνώριζε την ύπαρξή του και ήταν έτοιμη να δημοσιοποιήσει το όλο story.

«Την εποχή εκείνη υπήρχαν διάφορες φήμες γύρω από τη βασιλική οικογένεια και η ύπαρξή μου ήταν μια από αυτές. Νομίζω ότι η Νταΐανα, λίγο πριν φύγει από τη ζωή, είχε ψάξει και είχε λάβει απαντήσεις για πολλά πράγματα, ένιωθε αδικημένη και ήταν έτοιμη να τα δημοσιοποιήσει όλα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ντοράντε Ντέι έχει μια σελίδα στο Facebook και μέσω αυτής κάνει κάθε τι δυνατό για να αναγνωρισθεί ως παιδί του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Μέρος των αποδείξεων που παρουσιάζει είναι μια σειρά φωτογραφιών δικές του, σε αντιπαράθεση με άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες, κατά τον ίδιο, αποδεικνύουν την εντυπωσιακή τους ομοιότητα.

Καμίλα, Ντοράντε Ντέι
Η απίστευτη ομοιότητα του Ντοράντε με τον γιο της Καμίλα, Τομ.
Πρίγκιπας Κάρολος.

Μάλιστα αντιπαραβάλλει φωτό και των δικών του παιδιών με αυτές μελών της βασιλικής οικογένειας για να δείξει την ομοιότητά τους.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η κόρη του Ντοράντε Ντέι

Επιμένει, δε, για την ομοιότητά του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ άλλοι, σχολιάζουν στο προφίλ του γράφοντας πώς η σωματοδομή του μοιάζει με εκείνη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο Ντοράντε Ντέι παιδί.

Ο Ντοράντε Ντέι, του οποίου το μεσαίο όνομα είναι Κάρολος, στο προφίλ του στο Facebook παρουσιάζεται ως PrinceSimonCharles, δηλαδή, Πρίγκιπας Σάιμον Κάρολος.

Ισχυρίζεται δε, ότι θυμάται την Καμίλα να τον επισκέπτεται όταν ήταν παιδί.

Στη γιορτή της Μητέρας πόσταρε μια νεανική φωτό του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα γράφοντας: «Ευτυχισμένη γιορτή της Μητέρας. Πάντα νιώθω δύσκολα αυτή τη μέρα, είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε γιατί, αλλά μπορώ έστω και από απόσταση να καταλάβω τι είδους μητέρα είναι η Καμίλα, ο Τομ και η Λάουρα (σσ τα παιδιά της δούκισσας της Κορνουάλης) είναι η απόδειξη.

Είναι λυπηρό, αλλά το μοναδικό πράγμα που κληρονόμησα από την μητέρα μου, εκτός από τα μαλλιά μου, είναι η επιθετική αποφασιστικότητά μου να παλεύω μέχρι τέλους, πατά την ταπείνωση, τα ψέματα και την αδικία που με έχουν καταδικάσει να ζω. Ευτυχώς, αυτός ο δεσμός μεταξύ μητέρας και γιου είναι αρκετά ισχυρός ώστε να ξεπεράσει όλα αυτά.

Αυτή η εικόνα είναι η εικόνα μιας γυναίκας που θυμάμαι να έρχεται και να με επισκέπτεται, είναι μια εικόνα που δεν μπορώ να σβήσω από το μυαλό μου, είναι μια εικόνα που υπάρχει εδώ και πολλά πολλά χρόνια».

Ο Ντοράντε Ντέι δεν αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, ωστόσο είναι κάτι που φυσικά αρνείται η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο Ντοράντε Ντέι έχει αποκτήσει εννιά παιδιά.

Ο πρίγκιπας Κάρολος οδεν έχει σχολιάσει ποτέ τους ισχυρισμούς του Ντοράντε Ντέι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ