Συγκίνηση: Χάτσικο ο σκύλος του Εμιλιάνο Σάλα, τον περιμένει να γυρίσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Συγκίνηση: Χάτσικο ο σκύλος του Εμιλιάνο Σάλα, τον περιμένει να γυρίσει [εικόνες]

Η σκυλίτσα του Εμιλιάνο Σάλα περιμένει υπομονετικά να επιστρέψει / Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα συγκινητικό στιγμιότυπο ανάρτησε στο Facebook η αδελφή του διάσημου ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος εικάζεται ότι βρισκόταν εντός αεροσκάφους, που συνετρίβη στη θάλασσα της Μάγχης.

Παρότι ο 28χρονος Σάλα αγνοείται από τις 21 Ιανουαρίου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που «ανέβασε» η αδερφή του, Ρομίνα, ο θηλυκός σκύλος του, η Νάλα, στέκεται στο παράθυρο και περιμένει, υπομονετικά, να επιστρέψει.

«Και η Νάλα σε περιμένει» έγραψε στην ανάρτησή της η αδερφή του Εμιλιάνο Σάλα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Νάλα ήταν, πιθανότατα, ο λόγος που ο Σάλα αποφάσισε να επιστρέψει αεροπορικώς στη Γαλλία, αφότου υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του Κάρντιφ, καθώς είχε ήδη αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στη γαλλική Ναντ.

Ο Εμιλιάνο παίζει με τη Νάλα / Φωτογραφία: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα, ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο που «βούτηξε» στον πυθμένα της Μάγχης εντόπισε στα συντρίμμια του αεροσκάφους έναν επιβάτη.

Ο Εμιλιάνο Σάλα / Φωτογραφία: Instagram
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ