Οι Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Σαν λυσσασμένο σκυλί στον Αυτιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Σαν λυσσασμένο σκυλί στον Αυτιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν «λυσσασμένο σκυλί» παρουσίασαν τη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου οι Ράδιο Αρβύλα, σατιρίζοντας την εμφάνισή της στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Μετά το επικό βίντεο με το τι συνέβη πραγματικά με τον Αριστείδη Φωκά, την γκαζόζα και την τουαλέτα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη ασχολήθηκε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πραγματικά ανακεφαλαιώνοντας την πολιτική ζωή αυτού του τόπου και τι μας απασχολεί. Λίγο πιο πριν είχαμε την γκαζόζα, τον ΠΑΟΚ και τα λοιπά. Είμαστε στην εποχή του Πολάκη, της Μεγαλοοικονόμου, σε αυτή την εποχή ζούμε και όπως θα δείχνουν τα πράγματα σε αυτή θα συνεχίσουμε», είπε ο Αντώνης Κανάκης, πριν παίξει το βίντεο που δείχνει το ξέσπασμα της βουλευτού.

Η κα Μεγαλοοικονόμου εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ και αφού τσακώθηκε με όλο το πανέλ, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «λεβεντιά» και όλους τους άλλους πολιτικούς «κουραμπιέδες», αποχώρησε έξαλλη.

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό μέσα από τα μάτια των «Αρβύλα»:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ