Σε ισραηλινό όμιλο ο έλεγχος του ξενοδοχείου Εσπέρια - iefimerida.gr

Σε ισραηλινό όμιλο ο έλεγχος του ξενοδοχείου Εσπέρια

Το ξενοδοχείο Εσπέρια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκμίσθωση του ιστορικού ξενοδοχείου Εσπέρια στο κέντρο της Αθήνας, στον ισραηλινό όμιλο FATTAL HOTELS για διάστημα έως 40 ετών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ.

Έτσι το ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει μετά από 8 χρόνια που παρέμενε κλειστό μετά την αποχώρηση του τότε εκμισθωτή ο οποίος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο υψηλό ενοίκιο λόγω της κρίσης. Ο χρόνος εκμίσθωσης του ακινήτου καθορίζεται σε 30 έτη, με δικαίωμα παράτασης για 10 ακόμα έτη με συμφωνία των δύο μερών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο όμιλος θα προβεί σε εκτέλεση εργασιών επισκευής και εκσυγχρονισμού του ακινήτου για τη λειτουργία του ξενοδοχείου στην κατηγορία των 5 αστέρων.

Διαβάστε αναλυτικά στο economistas.gr για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου στον ισραηλινό όμιλο και τα σχέδια για την ανακαίνιση του Esperia.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισραηλινό όμιλο ξενοδοχείο Εσπέρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ