Survivor 3: Εσπασε την γκαντεμιά η ελληνική ομάδα -Η πρώτη νίκη έκανε έξαλλους τους Τούρκους [βίντεο]

Μπορεί η ελληνική ομάδα να ξεκίνησε «στραβά» στο Survivor έχοντας τρεις ήττες, η μία εξ αυτών στο αγώνισμα της ασυλίας, ωστόσο, έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τη δυνατή τουρκική ομάδα.

Η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων φαίνεται να υπάρχει και εκτός στίβου μάχης. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους Τούρκους παίκτες να εκφράζουν τα παράπονά τους για τη συμπεριφορά των Ελλήνων. «Το παιδί από την ελληνική ομάδα είναι πολύ επιθετικό. Αυτός με το κίτρινο σορτσάκι. Αυτός προκάλεσε χάος στο παιχνίδι, παράξενος, τρελαίνεται. Τσακώθηκε με την ομάδα του γιατί ήθελε να ρίξει βολές δεύτερη φορά. Βλέπεις πώς μας κοιτάει ακόμη και από τις κερκίδες; Πολύ άσχημα. Θα πεθαίναμε έμφραγμα εξαιτίας του. Κι αυτός με την πορτοκαλί μπλούζα έτσι είναι. Κάθε φορά που συναντιούνται τα βλέμματά μας, με κοιτάει τόσο στραβά», είπαν τα κορίτσια της τουρκικής ομάδας.

Μάλιστα, ο Ατακάν Ισίκτουταν μίλησε για επιθετική στάση από τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. «Οι κινήσεις του είναι προκλητικές, αλλά επειδή είμαστε ενωμένοι δεν μας απασχολεί. Τους εύχομαι καλή τύχη. Θα δυσκολευτούν πολύ. Έχουν γίνει μια πολύ παράξενη ομάδα. Βασικά δεν έχουν καταφέρει να γίνουν ομάδα», δήλωσε, συγκεκριμένα.

Η πρώτη νίκη των Ελλήνων

Μετά τις σερί ήττες, η ελληνική ομάδα συγκεντρώθηκε και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο Survivor. Το αγώνισμα ήθελε δύναμη και ισορροπία, στοιχεία που έδειξε ότι τα είχε.

Παρότι είχε τρεις παίκτες λιγότερους, (ο Δημήτρης Μαργαρίτης επέστρεψε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και Νάντια και η Ρία λόγω μικρών προβλημάτων υγείας δεν έλαβαν μέρος στο αγώνισμα), η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει τη νίκη και μάλιστα με «αέρα» καθώς το σκορ έγραψε 10-4.

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς, η ελληνική ομάδα πήρε ένα χρήσιμο ψαροντούφεκο ως έπαθλο.

Εξαλλοι οι Τούρκοι

Η ήττα έφερε γκρίνια στην τουρκική ομάδα καθώς στο τρέιλερ της Τρίτης φαίνεται να τσακώνονται μεταξύ τους και μάλιστα έγινε λόγος για κλίκες.

Το αγώνισμα της Τρίτης, που το έχουμε δει στις προηγούμενες σεζόν, είναι ιδιαίτερα σκληρό, ενώ στο τέλος θα γίνει και η πρώτη αποχώρηση. Ιουλιέτα Κίτρινου, Σπύρος Γουρδούπης ή Ντέμη Τσαγανού; Ποιος θα αποχωρήσει από τον Αγιο Δομίνικο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor survivor 3 ελληνική ομάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ