Αλαφούζος: «Δεν υπάρχει συμφωνία με Βαρδινογιάννη για τις μετοχές» - iefimerida.gr

Αλαφούζος: «Δεν υπάρχει συμφωνία με Βαρδινογιάννη για τις μετοχές»

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού.

«Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και υπάρχουν κάποιοι όροι και προϋποθέσεις για να υπάρξει θετική εξέλιξη. Εξάλλου τη θέση μου την είπα για αυτό το θέμα μέσω Twitter», δήλωσε ο επιχειρηματίας στην εφημερίδα «Sportday».

Ο κ. Αλαφούζος μέσω του λογαριασμού του στο Twitter απάντησε σε ερώτημα οπαδού για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. «Ο Τζίγγερ έχει δεσμευτεί ότι θα συνεργαστεί με βιώσιμη λύση. Η πρότασή μας είναι βιώσιμη!». Σε σχετική ερώτηση για τα έσοδα που μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός, απάντησε: «Πιστεύω ότι και τα έσοδα από merchandising μπορούν να αυξηθούν και να διατηρηθούν τα TV-Internet επίσης. Εγώ θέλω να βοηθήσω στη διάσωση!», ενώ για το ποσό που θα συγκεντρωθεί, αλλά και πόσα χρήματα θα βάλει ο ίδιος, είπε: «Ελπίζω τελικά τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Θα προτιμούσα να το κρατήσω μυστικό. Λυπάμαι».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ