Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο για τους δολοφόνους του Λουκμάν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο για τους δολοφόνους του Λουκμάν [εικόνες & βίντεο]

Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Εφετείο για τους δολοφόνους του Λουκμάν
ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΚΟΡΔΑΣ

Αντιφασιστική συγκέντρωση από συλλογικότητες πραγματοποιείται αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο Αθηνών, καθώς συνεχίζεται από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η εξέταση της έφεσης για την καταδίκη σε ισόβια των δύο δολοφόνων του Πακιστανού μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν στις 17 Ιανουαρίου του 2013.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο, βρέθηκε στο σημείο.

Κατά την είσοδο του στο Εφετείο, ο κ. Ηλιόπουλος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Μπελαβίλα, υπογράμμισε ότι πρέπει να περάσει ένα μήνυμα ότι οι γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά είναι πολύ πιο ασφαλείς χωρίς την δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. «Σήμερα η προστασία της δημοκρατίας δεν είναι μια αφηρημένη συζήτηση. Είναι μια συγκεκριμένη συζήτηση. Είναι ένα συγκεκριμένο καθήκον για κάθε δημοκρατικό πολίτη αυτής της χώρας και σε αυτούς τους αγώνες θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο

Στο Εφετείο βρίσκεται, μεταξύ άλλων, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα που κατά την είσοδο της στο κτίριο σημείωσε ότι ήρθε για να στηρίξει την οικογένεια του Λουκμαν, εμω τόνισε πως η καθυστέρηση της δίκης της Χρυσής Αυγής είναι αδικαιολόγητη.

Ισόβια καταδίκη των δραστών της δολοφονίας με ρατσιστικό κίνητρο ζήτησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) Πέτρος Κωνσταντίνου συμπληρώνοντας ότι έχει πίστη στη δικαιοσύνη και στην τελική έκβαση της υπόθεσης.

Στο Εφετείο βρίσκεται, μεταξύ άλλων, η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα
Ισόβια καταδίκη των δραστών της δολοφονίας με ρατσιστικό κίνητρο ζήτησε από την πλευρά του ο επικεφαλής της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) Πέτρος Κωνσταντίνου
Αντιφασιστική συγκέντρωση από συλλογικότητες πραγματοποιήθηκε έξω από το Εφετείο Αθηνών, καθώς συνεχίζεται από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών η εξέταση της έφεσης για την καταδίκη σε ισόβια των δύο δολοφόνων του Πακιστανού μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν
Στιγμιότυπο από την αντιφασιστική συγκέντρωση
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ