Η πιο αστεία διεκδίκηση στο MasterChef -Ο Κοντιζάς τρολάρει Κουτσόπουλο: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων» [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο αστεία διεκδίκηση στο MasterChef -Ο Κοντιζάς τρολάρει Κουτσόπουλο: «Είσαι περασιά με το ύψος των πάγκων» [βίντεο]

Οι κριτές του Master Chef. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H μεγάλη επιτυχία του MasterChef τα τελευταία χρόνια, οφείλεται εκτός από το concept και στην εκρηκτική χημεία των τριών κριτών.

Ένας αυστηρός, ένας πιο ήπιος και ένας ατακαδόρος. Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος έχουν δέσει μεταξύ τους σαν καλοδουλεμένη συνταγή και πιθανότατα θα απογειώσουν, για μία ακόμα χρονιά το ριάλιτι.

Αν και από τον Κουτσόπουλο περιμέναμε ατάκα χθες, ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτός που πέταξε τα φαρμακερά του βέλη.

Κατά την διεκδίκηση ενός παίκτη και από τους τρεις κριτές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ήταν ο πρώτος που μίλησε, προσπαθώντας να πείσει τον παίκτη να πάει στην ομάδα του. Ξαφνικά, ο Σωτήρης Κοντιζάς τον διακόπτει και ψύχραιμος ο κ Κουτσόπουλος περιμένει υπομονετικά να τελειώσει ο Κοντιζάς. Σίγουρα όμως δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε:

-Τα αρχικά στις ποδιές δεν έχουν καμία σημασία, λέει ο Σωτήρης Κοντιζάς. Σημασία έχει ποιος ηγείται μιας ομάδας. Και πόσο μάλλον όταν μπαίνεις σε μια κουζίνα, θέλεις αυτόν τον ηγέτη να τον βλέπεις...και όχι να είναι περασιά με το ύψος των πάγκων.

Δείτε την απάντηση του Κουτσόπουλου στον Κοντιζά και ποιον επέλεξε τελικά ο παίκτης, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ