Κάν' το όπως ο Στιβ Τζομπς: Αθώες και πονηρές συμβουλές - iefimerida.gr

Κάν' το όπως ο Στιβ Τζομπς: Αθώες και πονηρές συμβουλές

Ο Στιβ Τζομπς /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χρυσό δεκάλογο με αθώες αλλά και πονηρές συμβουλές – τακτικές, είχε στο οπλοστάσιό του ο Στιβ Τζομπς για να καταφέρνει να λαμβάνει αυτό που ήθελε από τις συνεργασίες του αλλά και να καθοδηγεί, ακόμα και να χειραγωγεί, τους συνεργάτες του προς την κατεύθυνση που επιθυμούσε.

Ο Στιβ Τζομπς είναι μια εξαιρετική φυσιογνωμία που σημάδεψε, όσο λίγοι, την εποχή μας ενώ έχει καταγραφεί στη διεθνή κοινή συνείδηση ως μία από τις πιο σπουδαίες προσωπικότητας στο χώρο της τεχνολογίας. Πάντα πίστευε και τόνιζε πως ο μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσεις είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις.

Τα επιτεύγματα του μοναδικά ωστόσο υπάρχει και η σκοτεινή πλευρά καθώς έχει κατηγορηθεί από πολλούς για υπερβολικό εγωκεντρισμό, σεξιστικές συμπεριφορές αλλά και ότι «άρπαζε» καλές ιδέες συνεργατών του τις οποίες στη συνέχεια παρουσίαζε ως δικές του. Διαβάστε στο economistas.gr τις συμβουλές – τακτικές του Τζομπς με τις οποίες κατόρθωνε να πάρει αυτό που θέλει από τους συνεργάτες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ