Άννα Βίσση: Έχω προσωπική αντιπάθεια για τον Νταλάρα - iefimerida.gr

Άννα Βίσση: Έχω προσωπική αντιπάθεια για τον Νταλάρα

Γιώργος Νταλάρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Άννα Βίσση να υπήρξε ζευγάρι με το Γιώργο Νταλάρα τη δεκαετία του '70, σήμερα ωστόσο, κάθε άλλο παρά θετικά είναι τα συναισθήματά της για το γνωστό τραγουδιστή.

Μιλώντας στο περιοδικό «Psychologies», η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στα πρόσφατα επεισόδια στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταδικάσω κανενός την οργή και το τι τον έκανε να φτάσει μέχρι εκεί. Θέλω να καταλάβω γιατί έχει φτάσει κάποιος στο σημείο να πετάξει ένα γιαούρτι».

Πρόσθεσε ωστόσο: «Για τον Γιώργο Νταλάρα δεν μπορώ να σας απαντήσω και ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τρέφω καλά συναισθήματα για τον Γιώργο Νταλάρα. Σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε καλλιτεχνικό. Τον σέβομαι σαν καλλιτέχνη, αλλά έχω μια προσωπική αντιπάθεια που δεν φοβάμαι να την πω – να, την λέω σε σας τώρα για πρώτη φορά- που δεν είμαι αντικειμενική. Συγγνώμη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ