Από παιδί ολόκληρη γυναίκα: To #10yearschallenge της Μπαλατσινού για την μικρή της κόρη [εικόνα] - iefimerida.gr

Από παιδί ολόκληρη γυναίκα: To #10yearschallenge της Μπαλατσινού για την μικρή της κόρη [εικόνα]

Η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες του/ Φωτογραφία:Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί όλοι οι Ελληνες celebrities να δημοσιεύουν συνεχώς το δικό τους #10yearschallenge στο Instagram, αλλά η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να κάνει την διαφορά και να δείξει την αλλαγή της κόρης της.

Ετσι, το πρωήν μοντέλο και παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μικρότερης της κόρης της Αλεξάνδρας, η οποία έγινε χτες 20 χρονών.

Η μικρότερη από τις δύο κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, η οποία σπουδάζει εδώ και δύο χρόνια στην Washington της Αμερικής είχε χτες τα γενέθλιά της και έτσι η μητέρα της είπε να δείξει στους φαν της πόσο μεγάλωσε η κόρη της.

Η Μπαλατσινού δημοσίευσε συγκεκριμένα δύο φωτογραφίες, κάνοντας #10yearschallenge και στέλνοντας ένα τρυφερό μήνυμα στην κόρη της για τα γενέθλιά της.

«Όταν η ζωή γίνεται ένα τρενάκι, ανεβείτε στο μπροστινό κάθισμα, ρίξτε τα χέρια σας στον αέρα και απολαύστε τη βόλτα, ανυψώνοντας τους άλλους. Όταν η ζωή τρελαίνεται, κάνετε κάτι φυσιολογικό. Και αν η ζωή γίνει πολύ κανονική κάνετε κάτι τρελό. Ωραία ζωή είναι πάντα πώς χειρίζεστε το σχέδιο B ασκείστε την τέχνη της ακρόασης για να χαρείτε τη χαρά σε όλες τις επιλογές που παίρνετε, ρωτάτε στο τέλος καλά κορίτσια κερδίζουν πάντα ξεχνάω θα σε αγαπώ για πάντα για πάντα μέχρι το φεγγάρι και πίσω και ο Θεός να σας ευλογεί καθημερινά. Ευτυχισμένα τα 20α γενέθλια κοριτσάκι μου! 2009-2019 #10yearschallenge», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για την κόρη της, Αλεξάνδρα.

Από παιδί ολόκληρη γυναίκα: To #10yearschallenge της Μπαλατσινού για την μικρή της κόρη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Να σημειωθεί πως η Μπαλατσινού δεν είναι η μόνη που έκανε #10yearschallenge για την κόρη της, καθώς παρόμοιο post είχε κάνει πριν λίγες μέρες και η Ελένη Μενεγάκη για την κόρη της, Βαλέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ