Είναι σε σχέση ή όχι ο Στέφανος Τσιτσιπάς; -Τι αποκάλυψε η μητέρα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι σε σχέση ή όχι ο Στέφανος Τσιτσιπάς; -Τι αποκάλυψε η μητέρα του [εικόνες]

Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ξέρουμε τα πάντα για τα επαγγελματικά του... με ποιους προπονείται, πόσα λεφτά βγάζει στα Open που συμμετέχει, σε ποιο νούμερο της παγκόσμιας κατάταξης είναι και άλλα τέτοια, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς σπάνια μιλάει δημοσίως για τα προσωπικά του.

Για τα προσωπικά του λοιπόν αποφάσισε να μιλήσει η μητέρα του, πρώτην πρωταθλήτρια του τένις, Γιούλια Σαλνίκοβα.

Μιλώντας στο Sport 360, η μητέρα του Τσιτσιπά Γιούλια Σαλνίκοβα, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή του Τσιτσιπά.

Ο Στέφανος με την μητέρα του και την θεία του που τον βοήθησε οικονομικά

«O Στέφανος έχει μια πολύ καλή ομάδα, μια μικρή ομάδα αλλά ωραία, νομίζω ότι είναι σημαντική», είπε πριν μιλήσει και για τα προσωπικά του γιου της.

«Ίσως πρέπει να βρει λίγο την προσωπική του ευτυχία επειδή είναι ακόμα single», είπε η Γιούλια η οποία κατάγεται από τη Ρωσία και ήταν επαγγελματίας τενίστρια τις δεκαετίες του '80 και του '90.

Το φιλί της μητέρας του μετά το τέλος του αγώνα

«Είναι καλό με κάποιο τρόπο, αλλά όταν ανακαλύπτεις κάτι νέο στη ζωή, σου δίνει μια μικρή ώθηση από κάθε άποψη, θα εξερευνήσεις τον εαυτό σου ως προσωπικότητα, τις βαθύτερες σκέψεις σου, κάποιες βαθύτερες έννοιες και γίνεσαι ένας σοφότερος άνθρωπος στη διαδικασία», πρόσθεσε η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Μητέρα και γιος είχαν δώσει συνέντευξη προ ολίγων ημερών και στους New York Times.

«Η μητέρα μου έδωσε πολύ πειθαρχία στο παιχνίδι μου. Με βοήθησε πολύ η πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο που δεν είναι τόσο σύνηθες στον ελληνικό πολιτισμό», είχε πει ο Ελληνας τενίστας προσθέτοντας πως ο πατέρας του του έμαθε να είναι πειθαρχημένος σε κάθε ταξίδι που έκανε για να παίξει τένις.

«Ήταν πιο έντονο όταν άρχισα να ταξιδεύω, αλλά το έβλεπα πάντα ως κάτι διασκεδαστικό. Προσπάθησα να είμαι επαγγελματίας και πειθαρχημένος, την ίδια στιγμή που έβλεπα και τη διασκεδαστική πλευρά του να ταξιδεύω με τον πατέρα μου. Τώρα καταλαβαίνω πόσο σημαντικό ήταν αυτό, τι μεγάλο ρόλο έχει παίξει στην καριέρα μου», είχε πει ο 20χρονος αθλητής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ