Η Λιάνα Κανέλλη στο πάλκο, και μετά τις εκλογές [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Λιάνα Κανέλλη στο πάλκο, και μετά τις εκλογές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει την συνεργασία της με το Τρίφωνο η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Όσα λέν οι τοίχοι», που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στην Αθήνα, να ανεβαίνει τώρα και στη Θεσσαλονίκη για δύο μόνο παραστάσεις.Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Μαίου, στη μουσική σκηνή Love Casual Living, το κοινό της Θεσσαλονίκης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την Λιάνα Κανέλλη σε μία μίξη πρόζας και live μουσικής, βασισμένη όχι μόνο στο μουσικό ταλέντο των καλλιτεχνών του Τρίφωνου, αλλά και σε συνθήματα γραμμένα στους Αθηναικούς τοίχους, τα οποία, μέσα απο την παράσταση αυτή, μεταμορφώνονται σιγά σιγά απο απλή διαμαρτυρία σε μία μορφή Τέχνης.

Η ιδέα της παράστασης γεννήθηκε χρόνια πριν, όταν τα μέλη του Τρίφωνου περπάτησαν στους δρόμους της Αθήνας φωτογραφίζοντας τα συνθήματα στους τοίχους, γεγονός που στάθηκε αφορμή για τη συνεργασία τους με τον συγγραφέα Γιώργο Λεμπέση και τον σκηνοθέτη Βαγγέλη Λεμπέση

Το συγκρότημα Τρίφωνο (Ερωφίλη , Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος ) σε συνεργασία με τους δύο ηθοποιούς της παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά, και με τη συμμετοχή της Λιάνας Κανέλλη, καταφέρνουν να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστορία και δημιουργούν μια παράσταση με κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ