Ο Θοδωρής Αθερίδης λύνει τις απορίες για το «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Θοδωρής Αθερίδης λύνει τις απορίες για το «Σ' αγαπώ, μ' αγαπάς» [βίντεο]

Ο Θοδωρής Αθερίδης (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις φήμες που θέλουν την επιτυχημένη σειρά «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς» να επιστρέφει στις οθόνες μας απαντά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός διέψευσε τις φήμες για την επιστροφή της σειράς, ωστόσο, εξήγησε ότι εάν η Δήμητρα Παπαδοπούλου το ήθελε και του ζητούσε να αναλάβει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα δεθχεί.

«Δεν ισχύει ότι επιστρέφει το «Σ’ αγαπώ, Μ’ αγαπάς». Κάνουμε με τον Πέτρο Μπούτο και την εταιρεία του κάποια σποτάκια προωθητικά. Έσπασαν τα τηλέφωνά μου και δε μπορούσα να απαντάω και να διαψεύδω», είπε ο Θοδωρής Αθερίδης στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»,

«Θα πρέπει να μάθουμε να χαιρετάμε και να αφήνουμε πίσω μας κάτι που έχει ολοκληρωθεί. Έτσι σεβόμαστε και αυτό. Ό,τι είχαμε να πούμε για τα ζευγάρια η Δήμητρα και εγώ το εξαντλήσαμε, όσο περισσότερο γινόταν. Αν γίνει πρόταση για επιστροφή τον πρώτο λόγο τον έχει η Δήμητρα. Αν η Δήμητρα έλεγε ναι θα ήμουν εκεί», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ