Μια ημίγυμνη μεγαλόσωμη γυναίκα πάνω σε έναν λεπτεπίλεπτο άνδρα -Η viral φωτογράφιση [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια ημίγυμνη μεγαλόσωμη γυναίκα πάνω σε έναν λεπτεπίλεπτο άνδρα -Η viral φωτογράφιση [εικόνες]

Η Στέφανι και ο Αρίν. Φωτογραφία: Facebook/ Wolf & Rose Photography
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια εποχή όπου το Instagram έχει εισβάλει στη ζωή μας και όλοι έρχονται αντιμέτωποι με «τέλειες » φωτογραφίες μοντέλων, ένα ζευγάρι αποφασίζει να κάνει τη διαφορά.

Όταν η Στέφανι και ο Αρίν γδύθηκαν για μια μπουντουάρ φωτογράφηση, σίγουρα δεν περίμεναν ποτέ ότι οι φωτογραφίες τους θα γίνονταν viral.

Η Στέφανι φοβόταν πταγματικά για το αποτέλεσμα της φωτογράφησης
Το να δειχθεί για την φωτογράφηση, την  βοήθησε πολύ στο να νιώσει εμπιστοσύνη για το σώμα της
Η Στέφανι θέλησε να στείλει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όσους είδαν τις φωτογραφίες τους
Όπως λέει: «Πάντα μου έλεγε ότι δεν τον νοιάζει το πώς είμαι, γιατί γι’ αυτόν είμαι πανέμορφη»



Αλλά αφότου η φωτογράφος Μπρία Τέρι του Wolf & Rose Photography, ανάρτησε τις εικόνες στην επαγγελματική της σελίδα στο Facebook, γρήγορα έγιναν viral. Στα σχόλια, δεκάδες άνθρωποι χειροκρότησαν την αισθητή χημεία και την εμπιστοσύνη του ζευγαριού από το Όβερτον του Τέξας.

Όσο για την Στέφανι, την πρωταγωνίστρια των φωτογραφιών, το να γδυθεί για την φωτογράφηση στην λίμνη, αποδείχθηκε μια εμπειρία που την βοήθησε πολύ στο να νιώσει εμπιστοσύνη για το σώμα της.


«Ειλικρινά, δεν ένιωσα ποτέ πιο ελκυστική» δήλωσε στην Huffington Post. «Ήμουν τόσο αγχωμένη για να δω το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ήξερα τι να περιμένω. Αλλά όταν είδα το άλμπουμ, σοκαρίστηκα. Φαινόμουν τόσο ερωτευμένη και σίγουρη. Κάθε άνθρωπος θα πρέπει να μπορεί να δει τον εαυτό του έτσι. Είναι πραγματικά αναζωογονητικό».

Η viral φωτογράφηση έδωσε επίσης στην Στέφανι μια ευκαιρία για να διαδώσει ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με την θετική στάση του σώματος – κάτι με το οποίο αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια όντας μία γυναίκα με καμπύλες.


«Θυμάμαι όταν ήμουν στο γυμνάσιο και κοίταζα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, και αναρωτιόμουν γιατί το στομάχι μου ήταν έτσι» είπε η Στέφανι. «Με τα χρόνια, αποδέχτηκα τελικά το γεγονός πως πάντα θα είμαι υπέρβαρη. Πίεσα τον εαυτό μου για να φορέσω ρούχα που εγώ αγαπώ, αλλά η κοινωνία δεν αποδέχεται για τις εύσωμες γυναίκες, όπως κοντά μπλουζάκια, στενά πουκάμισα, κοντά φορέματα και φούστες. Περπατάω με το κεφάλι ψηλά, χαμογελώντας και δεν ντρέπομαι καθόλου για τον εαυτό μου».

Κι ενώ η Στέφανι βρίσκεται σε ένα ταξίδι θετικής στάσης του σώματός της, η τεράστια αγάπη και υποστήριξη του Αρίν ενίσχυσε περαιτέρω την αυτοεκτίμησή της.


«Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης μας, δεν υπήρξε ποτέ ούτε μία στιγμή που να με κάνει να ντραπώ για οποιοδήποτε μέρος του σώματός μου. Γι’ αυτόν, δεν έχει σημασία αν δεν έχω λούσει τα μαλλιά μου για μία εβδομάδα ή αν έχω να ξυρίσω τα πόδια μου πάνω από έναν μήνα. Με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι και γι’ αυτό που τον κάνω να θέλει να γίνει. Πάντα μου έλεγε ότι δεν τον νοιάζει το πώς είμαι, γιατί γι’ αυτόν είμαι πανέμορφη».

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού έγιναν viral



Η Στέφανι λέει πως είναι συγκλονισμένοι και οι δυο τους από την ευρέως θετική ανταπόκριση στις φωτογραφίες τους από όλο τον κόσμο.

Τα σχόλια που δέχτηκαν ήταν πραγματικά υπέροχα. «Τις λατρεύω. Μακάρι να είχα το κουράγιο να μπορέσω να κάνω κάτι τέτοιο» έγραψε κάποια ενώ ένας άλλος ανέφερε: «Συνήθως σιχαίνομαι τις φωτογραφίες όπως αυτές αλλά ειλικρινά είναι μια πολύ ωραία φωτογράφηση. Η κοπέλα είναι σεμνή, παρόλο που είναι τόπλες και σε αυτές δεν φωνάζει ‘κοιτάξτε με, είμαι μια χονδρή γυναίκα’ αλλά φωνάζει ‘είμαι μια ερωτευμένη γυναίκα και είμαι με τον άντρα που αγαπώ’».

Φωτογραφίες: Wolf & Rose Photography


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ