VW: Το νέο Beach Buggy θα είναι ηλεκτρικό [εικόνες] - iefimerida.gr

VW: Το νέο Beach Buggy θα είναι ηλεκτρικό [εικόνες]

Το νέο Beach Buggy της VW θα είναι ηλεκτρικό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Beach Buggies που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή από τη δεκαετία του ΄60 μέχρι και τις αρχές αυτής του ’80 δεν είχαν οροφή και πόρτες αλλά είχαν σχεδόν ελεύθερους τροχούς και φαρδιά λάστιχα προκειμένου να κυκλοφορούν άνετα στην άμμο των παραλιών.

Το πλαίσιό τους και συνήθως και ο κινητήρας τους προέρχονταν από τον κλασικό Σκαραβαίο και έτσι η VW αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την παράδοση που εξέφραζε το cool πνεύμα εκείνης της εποχής.

Το πρώτο βήμα θα είναι ένα πρωτότυπο που θα εμφανιστεί στις αρχές Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης, θα έχει φυσικά τα βασικά αισθητικά χαρακτηριστικά των κλασικών Buggies, όπως φαίνεται και από τα επίσημα σκίτσα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, αλλά θα είναι ηλεκτρικό.

Βάση του θα είναι το ειδικά εξελιγμένο για την ηλεκτροκίνηση πλαίσιο MEB που ο όμιλος Volkswagen θα χρησιμοποιεί σε διάφορά ηλεκτρικά του μοντέλα αλλά φιλοδοξεί να το δώσει και σε άλλους κατασκευαστές.
Αν το σύγχρονο ηλεκτρικό Beach Buggy φτάσει στην κανονική παραγωγή ή απλά θα αποτελέσει μια αρχική βάση για ένα μελλοντικό SUV θα αποδειχθεί στην πορεία.

VW: Το νέο Beach Buggy θα είναι ηλεκτρικό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
VW: Το νέο Beach Buggy θα είναι ηλεκτρικό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VW Beach Buggy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ