O Λιούις Χάμιλτον δεν είναι μόνο Formula 1 -Κάνει πιλάτες και σερφ [εικόνες] - iefimerida.gr

O Λιούις Χάμιλτον δεν είναι μόνο Formula 1 -Κάνει πιλάτες και σερφ [εικόνες]

Ο Λιούις Χάμιλτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμένοντας την επόμενη σεζόν της Formula 1, ο πρωταθλητής της ομάδας της Mercedes, Λιούις Χάμιλτον αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε άλλα αθλήματα.

Σε ανάρτησή του συνοδευόμενη από φωτογραφία στο Instagram έγραψε ότι το σέρφινγκ έχει γίνει το αγαπημένο του άθλημα.

«Διευρύνω τους ορίζοντές μου και το σέρφινγκ έχει γίνει το αγαπημένο μου άθλημα με δασκάλους τους Kelly και Kai» έγραψε αναφερόμενος στους επαγγελματίες surfers Kelly Slater και Kai Lenny, με τους οποίους απολάμβανε τα κύματα την περασμένη Κυριακή, φανερά εξοικειωμένος, αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Corriere Della Sera», όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton) στις 2 Φεβ, 2019 στις 11:13 πμ PST

Ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται πως μαθαίνει πολύ γρήγορα, καθώς τα μαθήματα με τον 11 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή του σερφ Slater ξεκίνησαν στις 12 Ιανουαρίου. «Νέο έτος, νέο άθλημα και χρόνος για να μάθεις καινούρια πράγματα» σχολίασε σε βίντεο, στο οποίο ο Χάμιλτον οργώνει τα κύματα του Καλιφορνέζικου ωκεανού χωρίς κανένα φόβο.

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2008, 2014, 2015, 2017 και 2018), ο οποίος πανηγύρισε την 83η «pole position» στην καριέρα του στην F1 στο Άμπου Ντάμπι δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση και στο γκολφ.

Τις εβδομάδες που βρίσκεται στην Καλιφόρνια παίζει και γκολφ εξηγώντας σε ανάρτησή του στο Instagram ότι το αγαπά «για την ακρίβεια που απαιτείται στο άθλημα». Και στη ρουτίνα γυμναστικής του Λιούις Χάμιλτον περιλαμβάνονται επίσης γιόγκα και πιλάτες. Με θέα τον ωκεανό εξασκείται «για να ενδυναμώσει τον κορμό» όπως αναφέρει και ρωτά τους 9,4 εκατομμύρια ακολούθους του ποια από τις δύο μεθόδους εκγύμνασης προτιμούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton) στις 29 Ιαν, 2019 στις 11:34 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton) στις 24 Ιαν, 2019 στις 10:28 πμ PST

Κατά τη διαμονή του στην Καλιφόρνια ο Χάμιλτον επιδιώκει και στιγμές χαλάρωσης, όπως εκείνες παρέα με τους ράπερ YG και Post Malone, με τους οποίους πήγε να δει αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου των Λος Αντζελες Ραμς.

Στις αρχές του μήνα, όμως, ο πρωταθλητής της Formula 1 δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του με τον τραγουδιστή της ποπ Τζάστιν Μπίμπερ με μηχανές motocross. «Μια αναδρομή στο παρελθόν για μένα και τον αδελφό μου, Τζάστιν Μπίμπερ με τα cross bikes στο Κολοράντο», έγραψε ο πιλότος της Formula 1 στη λεζάντα που έχει πάθος και για τους δύο τροχούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton) στις 27 Ιαν, 2019 στις 10:49 πμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton) στις 26 Ιαν, 2019 στις 8:57 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιούις Χάμιλτον αθλήματα Formula 1 – F1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ