Καβάλα: Αφαντος δικαστικός υπάλληλος -Εταζε μονιμοποιήσεις και έπαιρνε χρήματα - iefimerida.gr

Καβάλα: Αφαντος δικαστικός υπάλληλος -Εταζε μονιμοποιήσεις και έπαιρνε χρήματα

Αστυνομία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών σε βάρος δικαστικού υπαλλήλου της Καβάλας.

Ο δικαστικος υπάλληλος είναι άφαντος εδώ και μήνες ενώ σε βάρος του υπάρχουν 5 τουλάχιστον καταγγελίες- μηνύσεις εξαπατημένων συμπολιτών.
Η υπόθεση αφορά το σύνολο των 5 καταγγελιών, οι οποίες ενώθηκαν σε μία ενιαία δικογραφία. Προηγήθηκε προκαταρκτική που διενήργησε το Πταισματοδικείο και σε αυτήν ενώ κλήθηκε δεν εμφανίστηκε για να καταθέσει ο κατηγορούμενος υπάλληλος.
Για τη δράση του υπαλλήλου αναφέρονται πλήθος περιστατικών απάτης, ωστόσο η δικαστική έρευνα γίνεται μόνο για τις 5 υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί.

Ο δικαστικός υπάλληλος εισέπραττε χρήματα από τα θύματα του, υποσχόμενος ακόμη και παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ώστε να εκδοθούν υπέρ αυτών που τον πλήρωναν δικαστικές αποφάσεις. Παράλληλα πήρε χρήματα και από εποχιακούς δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι προσέφυγαν στη δικαιοσύνη για να μονιμοποιηθούν.

Οπως αναφέρει η Πρωινή ο δικαστικός υπάλληλος έχει εξαφανιστεί από την Καβάλα από τον περασμένο Αύγουστο και σύμφωνα με πληροφορίες έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου στη Θράκη, δηλώνοντας ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Στην κατοικία του στην Καβάλα δεν μένει κανείς γι' αυτό και οι κλήσεις που του απεύθυνε η δικαιοσύνη όλες έχουν θυροκολληθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ