fbpx To αναπάντεχο υλικό που χρησιμοποιεί ο Τζέιμι Oλιβερ για να κάνει το κοτόπουλο πιο ζουμερό | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

To αναπάντεχο υλικό που χρησιμοποιεί ο Τζέιμι Oλιβερ για να κάνει το κοτόπουλο πιο ζουμερό

Κοτόπουλο
04|02|2019 | 08:34
Κοτόπουλο

Κάθε σεφ πρέπει να ξέρει πώς θα φτιάξει το τέλειο κοτόπουλο: Γευστικό, τρυφερό, λαχταριστό.

Ο κορυφαίος σεφ Τζέιμι Ολιβερ ξέρει πολύ καλά πώς να το κάνει αυτό.

Μάλιστα, χρησιμοποιεί ένα υλικό-έκπληξη για να δώσει στο κοτόπουλο αυτό το χρυσό χρώμα, που το κάνει ζουμερό και απολαυστικό!

Αλλωστε το κοτόπουλο είναι ένα από τα φαγητά που μάς αρέσει πολύ, αρκεί να ξέρουμε να το μαγειρέψουμε σωστά.

Είναι σχετικά απλό φαγητό αλλά έχει κι αυτό τα μυστικά του.

Αυτό που κάνει ο Τζέιμι Ολιβερ μπορεί στην αρχή να μας φανεί περίεργο, αλλά αλείφει το κοτόπουλο με ένα συγκεκριμένο υλικό.

Διάβασε ποιο είναι το εκπληκτικό υλικό που χρησιμοποιεί ο Τζέιμι Όλιβερ για να κάνει το κοτόπουλο πιο τρυφερό και ζουμερό στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ