Survivor 3: Ξαφνική αποχώρηση παίκτη -Επιστρέφει στην Αθήνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 3: Ξαφνική αποχώρηση παίκτη -Επιστρέφει στην Αθήνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το Survivor 3, ένας παίκτης από την ελληνική ομάδα αποχώρησε και μάλιστα εκτός διαδικασιών.

Λίγο πριν οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μαζευτούν στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να υποδείξουν τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση, ένας συμπαίκτης τους έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο με προορισμό την Αθήνα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μαραγαρίτη, ο οποίος τραυματίστηκε την πρώτη μέρα στο παιχνίδι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης έπρεπε αναγκαστικά να επιστρέψει στην Αθήνα και στη θέση του θα έρθει άλλος παίκτης. «Πρέπει να σας πληροφορήσω ότι δεν είναι καλά τα νέα. Η διάγνωση των γιατρών υποχρεώνει τον Δημήτρη Μαργαρίτη να επιστρέψει στην Ελλάδα. Επειδή αυτή είναι μια αναπάντεχη εξέλιξη για το παιχνίδι, θα πρέπει να το διορθώσουμε. Θα φέρουμε έναν αντικαταστάτη για τον Δημήτρη πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ