Γιώργος Καπουτζίδης: Εχω haters -Ελεγαν ότι ήθελαν να με κάψουν στο Σύνταγμα και να πάθω καρκίνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Εχω haters -Ελεγαν ότι ήθελαν να με κάψουν στο Σύνταγμα και να πάθω καρκίνο [βίντεο]

Ο Γιώργος Καπουτζίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα μηνύματα μίσους που έχουν γραφτεί για εκείνον μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, υποστηρίζοντας πως έχει αρκετούς haters.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Dot. και αναφέρθηκε στα υβριστικά σχόλια που είχε κάνει για εκείνον ο Γιώργος Γεωργίου το 2006.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακάλυψε το σχετικό βίντεο στο Youtube τρία χρόνια μετά την προβολή της εκπομπής. Μάλιστα, είχε σοκαριστεί με τα σχόλια που έγραφαν χρήστες κάτω από το βίντεο.

«Εχω haters. Μάλιστα στο βιντεάκι που με βρίζει ο Γεωργίου και υπάρχει στο Youtube με εκατομμύρια views, έχει γράψει από κάτω ο κόσμος σχόλια ότι θέλουν να με κάψουν στο Σύνταγμα και να πάθω καρκίνο. Έλεγα τι γίνεται ρε παιδιά; Υπάρχει αυτό στην Ελλάδα; Κι όμως υπάρχει», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ολο αυτό ο σεναριογράφος το χρησιμοποίησε και έφτιαξε τον ρόλο του στην σειρά Εθνική Ελλάδος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Καπουτζίδης σχόλια μίσους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ