Super League: Νίκη-ανάσα για Αστέρα Τρίπολης, 0-2 τον Απόλλωνα Σμύρνης - iefimerida.gr

Super League: Νίκη-ανάσα για Αστέρα Τρίπολης, 0-2 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Νίκη-ανάσα για Αστέρα Τρίπολης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε νικητής από τη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, του οποίου επικράτησε 2-0 με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ στο 19ο και 58ο λεπτό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο Αστέρας έφτασε στους 21 βαθμούς και πήρε το «οξυγόνο» που χρειαζόταν, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» απλώς αναμένει το «μοιραίο»...

Το δυνατό ξεκίνημα των Αρκάδων απέφερε μια καλή ευκαιρία στο 15΄, όταν το δυνατό σουτ του Βαλιέντε εκτός περιοχής απέκρουσε δύσκολα ο Χουάντερσον κι ένα γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα: ο Κώτσιρας έκλεψε μια μπάλα και βρήκε τον Καλτσά, εκείνος σέντραρε από δεξιά και ο Μαρκ Φερνάντεθ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στη Ριζούπολη.

Οι Αρκάδες εξακολούθησαν να έχουν τον έλεγχο και μετά το 0-1, απείλησαν δε εκ νέου στο 36΄ με σουτ του Καλτσά (απέκρουσε ο Χουάντερσον) και στο 38΄ με τον Μανιά, που βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τη δικλείδα ασφαλείας στο 58ο λεπτό, και πάλι με τον Φερνάντεθ: ο Ισπανός του Αστέρα πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή, την έφερε στο δεξί πόδι και πλασάροντας κάτω από τα πόδια του Κοντοέ (!) την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του.

Στο 66΄ ο Ρόλε πλάσαρε από κοντά πάνω στον Χουάντερσον, ενώ οι όποιες ελπίδες του Απόλλωνα να ξαναμπεί στο παιχνίδι εξανεμίστηκαν όταν η «βολίδα» του Οριουέλα σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου, στο 77΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Κοντοές, Γκίνο (51΄ Γαρουφαλιάς), Ντ΄ Ούρσο (73΄ Ρώσσης), Ακόστα (55΄ Ριβέρο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος (65΄ Ρολε), Πασαλίδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Βαλιέντε, Μουνάφο (12΄ Ιγκλέσιας), Κώτσιρας, Φερνάντεθ, Καλτσάς (81΄ Ματρικάρντι), Μανιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ