Μανώλης Χριστοδουλάκης: Στημένες οι δήθεν μαζικές παραιτήσεις από το ΚΙΝΑΛ - iefimerida.gr

Μανώλης Χριστοδουλάκης: Στημένες οι δήθεν μαζικές παραιτήσεις από το ΚΙΝΑΛ

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης (αριστερά) με την Φώφη Γεννηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «στημένες παραιτήσεις» από το ΚΙΝΑΛ οι οποίες γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από την κυβερνητική προπαγάνδα, έκανε λόγο ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Η στοχευμένη επίθεση που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η παράταξη μας, τον τελευταίο καιρό παίρνει τη μορφή στημένων παραιτήσεων, που με τα επικοινωνιακά της εργαλεία η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να δημιουργήσει μια δήθεν εικόνα αποδόμησης του Κινήματος Αλλαγής» είπε μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης ζήτησε να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση και πρόσθεσε με νόημα: «Αυτή η δήθεν «μαζική» αποχώρηση στελεχών, στην πραγματικότητα αντικατοπτρίζει το 0,035% των μελών του Κινήματος Αλλαγής. Η στρογγυλοποίηση βγάζει 0».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ