Φρίκη: Ο Ελ Τσάπο νάρκωνε και βίαζε κοριτσάκια, ακόμη και 13 ετών -Τις έλεγε «βιταμίνες» του - iefimerida.gr

Φρίκη: Ο Ελ Τσάπο νάρκωνε και βίαζε κοριτσάκια, ακόμη και 13 ετών -Τις έλεγε «βιταμίνες» του

Ο Ελ Τσάπο/ Φωτογραφία: AP- Eduardo Verdugo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες φρικιαστικές λεπτομέρειες από τη δράση του Ελ Τσάπο έρχονται στο φως, από δικαστικά έγγραφα που ήρθαν τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Ο Χοακίν Γκουζμάν, όπως είναι το πραγματικό όνομα του διαβόητου βαρόνου ναρκωτικών, βίαζε ανήλικες ακόμη και 13 ετών, τις οποίες αποκαλούσε «βιταμίνες» του. Ο 61χρονος δικάζεται στις ΗΠΑ. Ο συνιδρυτής του καρτέλ της Σιναλόα πιστεύεται ότι εισήγαγε πάνω από 155 τόνους κοκαΐνη στις ΗΠΑ, τα τελευταία 25 χρόνια.

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι ο Αλεξ Θιφουέντες, Κολομβιανός έμπορος ναρκωτικών που συνεργάζεται με την κυβέρνηση. Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Sky News, υποστηρίζει ότι ο Ελ Τσάπο που έδινε οδηγίες να ρίχνει ουσίες σε σκόνη στα ποτά κοριτσιών ακόμη και 13 ετών. Στη συνέχεια ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους, σε ένα από τα κρησφύγετα του στο Μεξικό.

«Ο Γκουζμάν αποκαλούσε τα μικρότερα κορίτσια “βιταμίνες” του γιατί πίστευε ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μαζί τους του έδινε ζωή», ανέφερε ακόμη ο Θιφουέντες. Τα εν λόγω έγγραφα αποσφραγίστηκαν έπειτα από αίτημα των New York Times και Vice News. Δικαστής έδωσε στους εισαγγελείς εντολή να επανεξετάσουν αυτό το υλικό, που ήταν σφραγισμένο γιατί θεωρήθηκε ότι δεν είχε σχέση με τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά που βαραίνουν τον Ελ Τσάπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χοακίν Γκουζμάν Ελ Τσάπο Ναρκωτικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ