Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το My Style Rocks: 5 μήνες, 120 outfit, γέλιο, κλάμα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το My Style Rocks: 5 μήνες, 120 outfit, γέλιο, κλάμα [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου/ Φωτογραφία: PANORAMA PRESS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μία ημέρα μετά τους τίτλους τέλους του My Style Rocks, «αποχαιρέτισε» το σόου που παρουσίαζε.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τρομερή» τη συνεργασία που περιελάμβανε «5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα... και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι!».

«Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι... Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το στιλ είναι αυτό που μετράει, μόνο η προσωπικότητα “μιλάει”!», έγραψε ακόμη και ευχαρίστησε τους πάντες, από την παραγωγή, τον ΣΚΑΪ, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες της, μέχρι τις μετέχουσες στην εκπομπή, τους καλεσμένους και βέβαια τους τηλεθεατές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στην παραγωγή @acunmedya @acunmedyaglobal @acunilicali Στον Άγγελο Χριστόπουλο @jkrios123 @panagiotachoreva @koubaki @esratuyluoglu @stamoulimarianthi @nikol_e_ @costas_potamianos @grigorakakis_kostas @emisyesir @athenazotou @lamp_pap @christos.ka @iromar16 @t.kappas @themis_mertiris @elias_makridis @tasosper @gp2323 Στο @skaitv.gr και το γραφείο τύπου @charisgoulios @christinamousouli @zanni_katerina @ellakiou Στους συνεργάτες μου @stelioskoudounaris @betty_maggira @dimitrisargyropoulos @dimitrisdimitroulis @tzela @galla_kommwtiria @kaliodishen1 @elenakomova @aristides_zois Σε όλους τους τεχνικούς οπερατέρ, ηχολήπτες, βοηθούς Σε όλα τα κορίτσια που έλαβαν συμμετοχή Σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Στην @irene_angelopoulos_couture για την υπέροχη δημιουργία της μαζί με τα λαμπερά κοσμήματα @vourakisjewels Σε όσους δεν έχουν Instagram, γιατί η Ομάδα μας είναι ΜΕΓΑΛΗ Και φυσικά Σε όλους εσάς, γιατί τίποτα δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συντροφιά σας, την αγάπη σας, την υποστήριξη σας ♥️♥️♥️ @grmystylerocks @skaitv.gr 10-9-2018 —> 1-2-2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις 2 Φεβ, 2019 στις 7:47 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου My Style Rocks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ