Τραγωδία στην Καλαμάτα: Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε ταβέρνα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Τρεις γυναίκες νεκρές από έκρηξη σε ταβέρνα [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, και ενώ μέσα βρίσκονταν προσωπικό και θαμώνες.

Στο σημείο έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, αλλά ήδη τρεις γυναίκες είχαν χάσει τη ζωή τους.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε φιάλη υγραερίου, τη στιγμή που, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού προσπαθούσε να την αλλάξει, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μαζί με δύο εργαζόμενες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων αντίστοιχα, καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο ήταν ημέρα γιορτής για την Καλαμάτα (της Υπαπαντής) και η πόλη ήταν γεμάτη από επισκέπτες.

Χωρίς τις αισθήσεις τους #ανασύρθηκαν 3 άτομα από εστιατόριο στη συμβολή των οδών Σανταρόζα και Ηρώων στην Καλαμάτα. Στο συμβάν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Αποκλειστική μαρτυρία στο iefimerida.gr

«Ακούσαμε αέριο να φεύγει και αμέσως πήρε φωτιά, τρέξαμε έξω πανικόβλητοι. Είδαμε απλά να παίρνουν με φορεία τους ανθρώπους σκεπασμένους, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί», λέει σοκαρισμένος μιλώντας στο iefimerida.gr, ο κ. Βασίλης Αλεξόπουλος, ο οποίος βρισκόταν την ώρα της έκρηξης μέσα στο μαγαζί και έτρωγε.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έκρηξη ταβέρνα Καλαμάτα νεκροί φιάλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ