Τζέιμς Τσαρλς: Αυτός ο 19χρονος vlogger έβγαλε 6,5 εκατ. ευρώ με τα βίντεό του για μακιγιάζ, στο Youtube [βίντεο] - iefimerida.gr

Τζέιμς Τσαρλς: Αυτός ο 19χρονος vlogger έβγαλε 6,5 εκατ. ευρώ με τα βίντεό του για μακιγιάζ, στο Youtube [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από 5 χρόνια ο Τζέιμς Τσαρλς ήταν μαθητής γυμνασίου και ονειρευόταν να γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο – αλλά ποτέ δεν περίμενε να τα καταφέρει.

Περιγράφει τον εαυτό του ως ένα «παιδί ηλικίας 19 ετών με κάποια πινέλα και βούρτσες». Αλλά ο νεαρός από την Βηθλεέμ της Νέας Υόρκης, αξίζει τώρα 6,5 εκατομμύρια ευρώ και έχει εκατομμύρια οπαδούς που τον ακολουθούν στο κανάλι ομορφιάς του σε όλο τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 1 Απρ, 2018 στις 10:02 πμ PDT


Το περασμένο Σαββατοκύριακο κυριάρχησε στα βρετανικά μέσα όταν εμφανίστηκε για μόλις 30 δευτερόλεπτα στο Μπίρμιγχαμ για τα εγκαίνια ενός καταστήματος καλλυντικών, με 8.000 οπαδούς του να σπεύδουν να τον δουν από κοντά προκαλώντας πανδαιμόνιο στους δρόμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

just a quick saturday glam ❤️ @ddlovato

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 22 Δεκ, 2018 στις 5:48 μμ PST


Όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν ο Τζέιμς μαθητής λυκείου γνωστός στους συμμαθητές του ως Τζέιμς Τσαρλς Ντίκινσον, άρχισε να ανεβάζει βιντεάκια για μακιγιάζ στο YouTube από ένα στούντιο που έχτισε ο πατέρας του στο υπόγειο του σπιτιού τους.


Το κοινό του αυξανόταν σταθερά και έναν χρόνο αργότερα, τον Οκτώβριο του 2016, έγινε ο πρώτος άνδρας για την διάσημη εταιρεία καλλυντικών CoverGirl.

Μέσα από το εμπορικό αυτό σήμα, άρχισε να εργάζεται με τους Κέιτι Πέρι, Κιμ Καρντάσιαν και Κάιλι Τζένερ. Τώρα, οι οπαδοί του ανέρχονται σε 13,6 εκατομμύρια στο Instagram, 13,7 εκατομμύρια στο YouTube και σχεδόν τρία εκατομμύρια στο Twitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 21 Δεκ, 2018 στις 6:08 μμ PST


Οι φωτογραφίες του με διάφορα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν εκτόξευσαν τους λογαριασμούς του και οδήγησαν σε συνεργασία με την μάρκα καλλυντικών Morphe, ξεκινώντας την δική του παλέτα μακιγιάζ για την εταιρεία.

Ο νεαρός που έχει προκαλέσει αίσθηση στο YouTube, είναι δημοφιλής κυρίως στα κορίτσια, τα οποία αποκαλεί «αδερφές» του, αλλά έχει στο κοινό του και κάποιους άνδρες που είναι παθιασμένοι με το μακιγιάζ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 21 Νοέ, 2018 στις 2:04 μμ PST


Αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος στην ηλικία των 12 ετών και τακτικά δημοσιεύει για την προσωπική του ζωή, αν και δεν φαίνεται να έχει σχέση με κάποιον.

Όπως έχει πει στους οπαδούς του: «Όταν ήμουν μικρότερος, νομίζω γύρω στην έκτη τάξη, ήμουν 12 χρονών τότε, είχα πολλές ορμόνες. Είχα μόλις περάσει την εφηβεία και όπως κάθε άλλο αγόρι, βρισκόμουν σε αυτό το στάδιο της ζωής. Μέσα μου ,τότε, είχα καταλάβει ότι δεν με ενδιέφεραν τα κορίτσια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

spooky sister video with @kyliejenner is now up on my channel created this look using the new @kyliecosmetics halloween collection launching friday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 9 Οκτ, 2018 στις 12:27 μμ PDT


Έγινε μέλος σε ένα chatroom στο διαδίκτυο για να μιλήσει με άλλους μπλόγκερς, αλλά διαπίστωσε πως χρησιμοποιούνταν για σεξουαλικές συνομιλίες. Μια μέρα, ισχυρίζεται, πως μπήκε ο πατέρας του στο δωμάτιό του και τον είδε να μιλά στο διαδίκτυο σε ένα αγόρι, γυμνός. Την επόμενη ημέρα, οι γονείς του του ζήτησαν να δουν το ιστορικό του στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας έτσι τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Όπως πρόσθεσε: «Ήταν εκεί. Άνοιξα την πόρτα της σεξουαλικότητάς μου και απελευθερώθηκα».

Ο έφηβος Τζέιμς έχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με την όρασή και δεν βλέπει τίποτα χωρίς να φορά φακούς επαφής. Αλλά το χρησιμοποιεί προς όφελός του, επιλέγοντας πολύχρωμους φακούς επαφής για να τονίσει την εμφάνισή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 13 Ιαν, 2019 στις 1:54 μμ PST


Ο Τσαρλς αποφοίτησε από το σχολείο τον Ιούνιο του 2017. Έχει μια μίνι σειρά που εμφανίζεται με τον αδερφό του Ίαν Τζέφρι που ονομάζεται « Brother & Sister» όπου μιλάνε για διάφορα θέματα lifestyle. Οι γονείς του έχουν επίσης εμφανιστεί στις αναρτήσεις του, με τον Τζέιμς να τους επαινεί για το γεγονός ότι στηρίζουν τόσο πολύ την επιλογή σταδιοδρομίας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 18 Ιαν, 2019 στις 2:00 μμ PST


Ο πατέρας του είναι εργολάβος και τον βοήθησε να μετατρέψει ένα μέρος του υπογείου του σπιτιού τους σε στούντιο. Η μητέρα του, Κρίστι Ντίκινσον, έχει επίσης λογαριασμό στο Instagram και μέσω των γιων της έχει συγκεντρώσει περίπου 155.000 οπαδούς. Δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της οικογένειας και προμοτάρει τα προϊόντα του γιου της, ανεβάζοντας selfies της με τα δικά του προϊόντα μακιγιάζ.Περιγράφοντας τον τρόπο που αποδέχτηκαν οι γονείς του, την διαφορετικότητά του, ο Τζέιμς δήλωσε στην Έλεν ΝτεΤζενερις: «Εντάξει, να ξέρεις, πως σε αγαπάμε όπως και να είσαι. Αν για παράδειγμα είσαι τρανς, μπορείς να μας το πεις».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 13 Μάρ, 2018 στις 1:01 μμ PDT


Το πάθος του με το μακιγιάζ ξεκίνησε από όταν ήταν μικρό παιδί, καθώς είχε εμμονή με το σχέδιο και την ζωγραφική. Αλλά όταν αναγκάστηκε να κάνει το μακιγιάζ μιας φίλης του για ένα πάρτι, επειδή εκείνη είχε αργήσει, άρχισε να δοκιμάζει και στον εαυτό του και οι καλλυντικές του φιλοδοξίες αυξήθηκαν από εκεί και ύστερα. Έχει επίσης ταλέντο στο τραγούδι, δημοσιεύοντας πολλά βίντεο με τον ίδιο να τραγουδά.

Ο Τσαρλς έχει μιλήσει πολλές φορές για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στο διαδίκτυο, παραδεχόμενος ότι δεν είναι όλοι έτοιμοι να δεχτούν ένα αγόρι που φοράει μέικ-απ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christie Dickinson (@christiebee19) στις 11 Νοέ, 2018 στις 2:01 μμ PST


Στην ηλικία των 17 ετών, η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραλίγο να σκοτώσει την καριέρα του όταν δημοσίευσε ένα επίμαχο tweet σχετικά με τις διακοπές του στην Αφρική.

Όπως είχε γράψει: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πάμε στην Αφρική σήμερα. Θεέ μου, τι θα γίνει αν κολλήσουμε Έμπολα;».

Μετά από μια εξαγριωμένη αντίδραση, παραδέχθηκε πως είναι «ένα παιδί 17 ετών» και ζήτησε συγνώμη για τα «προσβλητικά στερεότυπα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 22 Ιαν, 2019 στις 12:37 μμ PST


Εξαιτίας της συνεργασίας του με την εταιρεία καλλυντικών Morphe, επισκέφθηκε το Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα. Είχε προσκληθεί για να κόψει την κορδέλα στο πρώτο τους υποκατάστημα εκτός Λονδίνου.

Αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία του έξω από ένα κόκκινο τηλεφωνικό θάλαμο, εμφανίστηκε στο εμπορικό κέντρο στο Μπίρμιγχαμ. Παρά το γεγονός ότι οι θαυμαστές του θα μπορούσαν να τον δουν για μόλις 30 δευτερόλεπτα, το εμπορικό κέντρο γέμισε με περισσότερους από 8.000 οπαδούς του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Charles (@jamescharles) στις 25 Ιαν, 2019 στις 10:58 πμ PST


Οι δρόμοι έξω από το εμπορικό κέντρο μπλόκαραν και η αστυνομία αναγκάστηκε να ενισχύσει τις δυνάμεις της, ενώ οι κυλιόμενες σκάλες σταμάτησαν υπό τον φόβο να μην συνθλιβούν οι οπαδοί του.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ