Καμμένος: Παπαχριστόπουλος-Κουίκ να παραδώσουν την έδρα τους για να περάσει στους ΑΝΕΛ - iefimerida.gr

Καμμένος: Παπαχριστόπουλος-Κουίκ να παραδώσουν την έδρα τους για να περάσει στους ΑΝΕΛ

Ο Πάνος Καμμένος & ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος(Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχόλιο με αποδέκτες τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον Τέρενς Κουίκ κάνει μέσω Twitter ο Πάνος Καμμένος, ζητώντας να παραδώσουν την έδρα τους.

«Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχριστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας», σημειώνει ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.

Η έδρα της Β Αθήνας είναι των ΑΝΕΛ αν αλήθεια την παραδίδει ο Παπαχρηστόπουλος οφείλει να το κάνει τώρα, όπως και ο Κουίκ αν αποφασίσει να μείνει υπουργός και να παραδόσει το όνομα της Μακεδονίας

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Αμυνας είχε κάνει ένα αινιγματικό tweet, «ανεβάζοντας» βίντεο με περίληψη του έργου, «ο γλάρος Ιωνάθαν Λίβιγκστον».

Το εμβληματικό έργο του Ρίτσαρντ Μπαχ για τον γλάρο Ιωνάθαν Λίβιγκστον μιλά για έναν γλάρο που σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται για το φαγητό, εκείνος ζει για να πετάει.

https://t.co/bNnNZvpOch

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ