Μίδας ο... Τούρκος Μήτρογλου: 380.000 ευρώ το μήνα από την Γαλατασαράι - iefimerida.gr

Μίδας ο... Τούρκος Μήτρογλου: 380.000 ευρώ το μήνα από την Γαλατασαράι

Δεξιά ο Κώστας Μήτρογλου με την φανέλα της Γαλατασαράι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Μήτρογλου γίνεται... Τούρκος και πολύ πλούσιος!

Στο τουρκικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο 30χρονος διεθνής επιθετικός, πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την Γαλατσαράϊ, στην οποία θα παίζει μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ως δανεικός από την Μαρσέιγ.

Ο τουρκικός σύλλογος αναλαμβάνει να του καταβάλει τον μηνιαίο μισθό που φθάνει στις 380.000 ευρώ -όπως προβλέπεται από το συμβόλαιο του με τους Μασσαλούς- ενώ όταν ολοκληρωθεί ο δανεισμός, θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει τον «Μητρο-γκολ» με κανονική μεταγραφή.

Η Γαλατάσαράι αντιμετωπίζει τη Μπενφίκα στους «32» του Europa League. Ο Κώστας Μήτρογλου όμως κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρίσκεται στις επιλογές του Φατίχ Τερίμ. Διότι η Μπενφίκα εξακολουθεί και διατηρεί το 50% των δικαιωμάτων του διεθνούς στράικερ και υπήρξε η σχετική συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Ο Μήτρογλου έκανε την Παρασκευή την πρώτη του προπόνηση με τη Γαλατά και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αλάνιασπορ του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο επίσημος λογαριασμός του UEFA Europa League στο twitter έκανε ειδική μνεία στην μετακόμιση του Ελληνα σέντερ φορ... ξεσκονίζοντας τα ερυθρόλευκα τέρματά του. Συγκεκριμένα, θυμήθηκε το γκολ του Μήτρογλου κόντα στην Ντνίπρο στο 14ο λεπτό του αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης. Σε ένα παιχνίδι που έληξε τελικά 2-2 τον Φεβρουάριο του 2015 με τους Ερυθρόλευκους να μην προχωράνε στη φάση των «16» του Europa League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ