My Style Rocks τελικός: Οι πρώτες φωτογραφίες -Υπερπαραγωγή τουαλέτες, φτερά -Η Μαγγίρα «αφάνισε» τις παίκτριες [εικόνες]

Ολα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks και μία από τις παίκτριες θα αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια κατακτώντας το στέμμα αλλά και 30.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός θα είναι γεμάτος λάμψη και στιλ, καθώς οι παίκτριες, στην τελευταία τους εμφάνιση, επέλεξαν να κάνουν αξέχαστες εμφανίσεις με outfits υπερπαραγωγή.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με μια μαύρη εσάρπα και ένα ιδιαίτερο headpiece, θυμίζοντας σπανιόλα, ενώ κόκκινο φόρεσε και η Νίνα Παπαϊωάννου η οποία προτίμησε μια οσκαρική κόκκινη τουαλέτα με κομψά κοσμήματα. Η Μαρία Λέκκα για την τελευταία της εμφάνιση επέλεξε λευκή τουαλέτα με δαντέλα και πούπουλα και φόρεσε το δικό της στέμμα.

Στέμμα, όμως, διάλεξε και η Φωτεινή Τράκα, η οποία έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση του μεγάλου τελικού. Με headpiece εμφανίστηκε και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η οποία διάλεξε μια ρομαντική τουαλέτα σε φιστική απόχρωση. Παρόμοιο και το χρώμα που επέλεξε και η Ιωάννα Σιαμπάνη που φόρεσε τουαλέτα την οποία συνδύασε με άσπρη φούστα.

Ακρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο, έκαναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια για τη βραδιά του τελικού επέλεξε μια ημιδιάφανη, κεντημένη τουαλέτα, ενώ η κριτής ήταν απλά... θεά φορώντας μπλε τουαλέτα με σκίσιμο που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο κορμί της. Το λoυκ της ολοκλήρωσε με ένα μοναδικό headpiece, θυμίζοντας κάτι από Κλεοπάτρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ