My Style Rocks τελικός: Οι πρώτες φωτογραφίες -Υπερπαραγωγή τουαλέτες, φτερά -Η Μαγγίρα «αφάνισε» τις παίκτριες [εικόνες] - iefimerida.gr

My Style Rocks τελικός: Οι πρώτες φωτογραφίες -Υπερπαραγωγή τουαλέτες, φτερά -Η Μαγγίρα «αφάνισε» τις παίκτριες [εικόνες]

My Style Rocks τελικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα είναι έτοιμα για τον μεγάλο τελικό του My Style Rocks και μία από τις παίκτριες θα αναδειχθεί μεγάλη νικήτρια κατακτώντας το στέμμα αλλά και 30.000 ευρώ.

Ο μεγάλος τελικός θα είναι γεμάτος λάμψη και στιλ, καθώς οι παίκτριες, στην τελευταία τους εμφάνιση, επέλεξαν να κάνουν αξέχαστες εμφανίσεις με outfits υπερπαραγωγή.

Η Χριστίνα Παπαδέλλη επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με μια μαύρη εσάρπα και ένα ιδιαίτερο headpiece, θυμίζοντας σπανιόλα, ενώ κόκκινο φόρεσε και η Νίνα Παπαϊωάννου η οποία προτίμησε μια οσκαρική κόκκινη τουαλέτα με κομψά κοσμήματα. Η Μαρία Λέκκα για την τελευταία της εμφάνιση επέλεξε λευκή τουαλέτα με δαντέλα και πούπουλα και φόρεσε το δικό της στέμμα.

Οι παίκτριες του My Style Rocks

Στέμμα, όμως, διάλεξε και η Φωτεινή Τράκα, η οποία έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση του μεγάλου τελικού. Με headpiece εμφανίστηκε και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, η οποία διάλεξε μια ρομαντική τουαλέτα σε φιστική απόχρωση. Παρόμοιο και το χρώμα που επέλεξε και η Ιωάννα Σιαμπάνη που φόρεσε τουαλέτα την οποία συνδύασε με άσπρη φούστα.

Τα κορίτσια κάθονται για τελευταία φορά στις θέσεις τους στο πλατό

Ακρως εντυπωσιακές εμφανίσεις, ωστόσο, έκαναν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Μπέττυ Μαγγίρα. Η παρουσιάστρια για τη βραδιά του τελικού επέλεξε μια ημιδιάφανη, κεντημένη τουαλέτα, ενώ η κριτής ήταν απλά... θεά φορώντας μπλε τουαλέτα με σκίσιμο που αναδεικνύει το καλογυμνασμένο κορμί της. Το λoυκ της ολοκλήρωσε με ένα μοναδικό headpiece, θυμίζοντας κάτι από Κλεοπάτρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Η εντυπωσιακή Μπέττυ Μαγγίρα
Ο Στέλιος Κουδουνάρης
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος
Γκεστ κριτής η Βίκυ Χατζηβασιλείου
Τον ρυθμό στον τελικό θα δώσει ο Γιώργος Τσαλίκης
Το στέμμα της νικήτριας
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ