Βενεζουέλα: Θρίλερ μυστηρίου με τους 20 τόνους χρυσού του Μαδούρο - iefimerida.gr

Βενεζουέλα: Θρίλερ μυστηρίου με τους 20 τόνους χρυσού του Μαδούρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που η Βενεζουέλα είναι σε κατάσταση περιδίνησης με το καθεστώς Μαδούρο ένα βήμα πριν την κατάρρευση ένα πραγματικό θρίλερ, βγαλμένο από σελίδες του Τζον Λε Καρε, είναι σε εξέλιξη με επίκεντρο τον χρυσό της χώρας.

Πολλοί ανησυχούν ότι μαζί με την ολοένα και πιθανότερη αποχώρηση του Νικόλα Μαδούρο από την εξουσία μπορεί να ...εξαφανιστεί και μέρος του χρυσού από τα θησαυροφυλάκια της χώρας. Η αξία του χρυσού εκτιμάται σε 850 εκατ. δολ., ποσό που θα μπορούσε να ανακουφίσει έστω και προσωρινά μία χώρα που έχει βυθιστεί στην ανέχεια, ειδικά από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Μαδούρο.

Διαβάστε στο economistas.gr για τις κινήσεις μεταγωγικών αεροσκαφών με σκοπό τη μεταφορά του χρυσού και την προειδοποίηση συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ προς τραπεζίτες, χρηματιστές, εμπόρους και άλλες εταιρείες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενεζουέλα Νικόλας Μαδούρο χρυσός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ