Η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου, με τις φίλες της, στην έκθεση για τον Ντα Βίντσι [εικόνες]

Την έκθεση-αφιέρωμα στον Λεονάρντο Ντα Βίντσι, στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, επισκέφθηκε η Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η κυρία Παυλοπούλου έφτασε στο Γκάζι με άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος, τις κυρίες, Κέττυ Φιλιππίδη, Νικολακοπούλου Έπη, Έφη Χατζηϊωάννου, Μαρία Σουρδή, Σάκη Κυπραίου, Αλεξία Κουκούλη, Ελένη Καρκαζή, Ελένη Φωτήλα, Κλέα Σουγιουτζόγλου, Τζίνα Κουκουλομάτη και δήλωσε ενθουσιασμένη από τα όσα παρουσιάζονται στην έκθεση «LEONARDO DA VINCI- 500 YEARS OF GENIUS».

Την κυρία Παυλοπούλου υποδέχτηκε στην έκθεση η Γεωργία Ηλιοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της πολιτιστικής εταιρίας Λάβρυς που διοργανώνει την έκθεση.

Συμφωνα με πληροφορίες του iefimerida η κ. Παυλοπούλου θαύμασε τις μηχανικές εφευρέσεις του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, παρακολούθησε μία καθηλωτική οπτικοακουστική, βιωματική εμπειρία που παρουσιάζει τη ζωή και το έργο αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη και εφευρέτη, ενώ έμαθε και τα μυστικά του πίνακα της Μόνα Λίζα.

Τρεις μεγάλες εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λεονάρντο Nτα Βίντσι ενώνονται στην Αθήνα για πρώτη φορά, δημιουργώντας μία έκθεση – σταθμό.

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και Ερμού, Γκάζι, έως 31 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ