Κουβέλης: Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης - iefimerida.gr

Κουβέλης: Στόχος μας η περαιτέρω ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης

Φώτης Κουβέλης/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Στόχος και προτεραιότητα του υπουργείου είναι η ενίσχυση της ναυτικής εκπαίδευσης, την οποία προωθήσαμε με σειρά μέτρων που ελήφθησαν και άλλα που προωθούνται».

Αυτό δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος παραβρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, στον Ασπρόπυργο.

Επίσης, ο κ. Κουβέλης ανέφερε ότι στις προτεραιότητες του υπουργείου είναι και η αντιμετώπιση ζητημάτων που αφορούν στη μισθολογική και υπηρεσιακή εξέλιξη των εκπαιδευτικών σε όλες τις παραγωγικές Σχολές του Εμπορικού Ναυτικού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η δωρεά εξειδικευμένου εξοπλισμού, συνολικής αξίας 99.500 ευρώ, από την εταιρεία MAN Diesel & Turbo Hellas. Πρόκειται για ναυτικό εξοπλισμό σε μηχανολογικά μέρη ναυτικών κινητήρων, ο οποίος θα αναβαθμίσει τον υπάρχοντα εκπαιδευτικό εξοπλισμό των εργαστηρίων.

Τον κ. Κουβέλη συνόδευαν ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, ο γγ του υπουργείου, Διονύσης Τεμπονέρας και ο κλαδάρχης Επιθεώρησης, υποναύαρχος Ιωάννης Ζήκας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η διοίκηση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι σπουδαστές της Σχολής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ