Βασίλης Σταύρου, ο νέος Brand President της ΑΒ - Μια καριέρα 25 ετών στην ΑΒ - iefimerida.gr

Βασίλης Σταύρου, ο νέος Brand President της ΑΒ - Μια καριέρα 25 ετών στην ΑΒ

Βασίλης Σταύρου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Σταύρου, νέος Brand President της ΑΒ Βασιλόπουλος, ανέλαβε το κρίσιμο πόστο σε μια χρονιά σταθμό για την εταιρεία - στην επέτειο των 80 χρόνων της.

Ύστερα από μια μακρά πορεία 25 ετών που ξεκίνησε από την ΑΒ Βασιλόπουλος, ο Βασίλης Σταύρου ανέλαβε Brand President της εταιρείας τον περασμένο Οκτώβριο.

Γέννημα θρέμμα της ΑΒ, με βαθιά πίστη στις αξίες της εταιρείας και σεβασμό στο DNA της, χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Ομίλου που του ανέθεσε το σημαντικό αυτό πόστο και μάλιστα σε μία χρονιά σταθμό για την ΑΒ Βασιλόπουλος – στην επέτειο των 80 χρόνων της.

Ο Βασίλης Σταύρου διαθέτει μία καριέρα που σμιλεύτηκε στην ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από διαφορετικά πόστα. Η πορεία του αυτή του δίνει ένα αδιαμφισβήτητο και μοναδικό ατού – γνωρίζει την οικογένεια της ΑΒ καλύτερα από τον καθένα καθώς ο ίδιος έχει εξελιχθεί περνώντας από πολλές διαφορετικές θέσεις στην εταιρεία. Πολυβραβευμένος, με όραμα και καινοτόμες ιδέες και μία αξιόλογη «θητεία» σε θέσεις υψηλής ευθύνης όπου έφερνε πάντα τα ζητούμενα αποτελέσματα, ο Βασίλης Σταύρου κρίθηκε το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Μια ζωή στην ΑΒ

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στη Γεωπονική Σχολή, με εξειδίκευση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Τμήμα Logistics της ΑΒ Βασιλόπουλος. Σύντομα μετακινήθηκε στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου, όπου ανέλαβε επικεφαλής.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο εν λόγω τμήμα, διαχειρίστηκε μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, αυτή της κρίσης των διοξινών. Το 2000 ορίστηκε ως Διευθυντής Ανθρώπινων Πόρων γεγονός που τον έφερε σε άμεση συνεργασία με τον Όμιλο. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, βρέθηκε επικεφαλής της Διεύθυνσης Προσωπικού της Ευρώπης (2011-2013). Στη συνέχεια αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ινδονησία [DG SVP & Chief Business Development Officer for Southeastern Europe (SEE) & Indonesia (2014-2015)]. Τον Ιούλιο του 2015 ορίζεται ως Γενικός Διευθυντής για την αγορά της Ρουμανίας, όπου και παρέμεινε με σημαντικές επιτυχίες και βραβεύσεις μέχρι την πρόσφατη μετακίνησή του ως επικεφαλής της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ανάμεσα στα εξαιρετικά επιτεύγματα που έχει στη φαρέτρα του, είναι και η ανάδειξή του ως «ανερχόμενο αστέρι» το διάστημα 2008-2010, για το επιτυχημένο πρόγραμμα που είχε προτείνει ο ίδιος για όλο τον Όμιλο.

Μια ζωή και μια καριέρα σε μια εταιρεία που, όπως και ο ίδιος δηλώνει, η κουλτούρα της του ταιριάζει απόλυτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΒ ΑΒ Βασιλόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ