Ο πρωτότυπος τρόπος για να βγάλεις το δόντι του παιδιού σου -Βόλτα με έλκηθρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πρωτότυπος τρόπος για να βγάλεις το δόντι του παιδιού σου -Βόλτα με έλκηθρο [βίντεο]

Ο 6χρονος Άτικους Τσάντλερ. Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν ασυνήθιστο τρόπο για να βγάλουν το δόντι του παιδιού τους, χρησιμοποίησαν οι γονείς ενός 6χρονου – μια βόλτα με έλκηθρο.

Οι γονείς του Άτικους Τσάντλερ, από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποφάσισαν πως ο καλύτερος τρόπος για να βγάλουν το δόντι του παιδιού τους που κουνιόταν, ήταν να χρησιμοποιήσουν τον παγωμένο καιρό και την αγάπη του μικρού για το χιόνι.


Έδεσαν λοιπόν, με έναν σπάγκο το δόντι του παιδιού και τον έβαλαν να καθίσει σε ένα έλκηθρο.

Ο πατέρας του, Νικ Τσάντλερ στην συνέχεια, έσπρωξε τον Άτικους στην πλαγιά και το θαύμα έγινε – το δόντι έφυγε μονομιάς.

Σύμφωνα με τον πατέρα, η ιδέα ανήκε στον γιο του – που είχε σκεφτεί ως εναλλακτικές λύσεις έναν ανεμιστήρα οροφής ή ένα αυτοκινητάκι με τηλεχειριστήριο.

Από την στιγμή που τράβηξαν το βίντεο, οι συγγενείς και οι φίλοι που το είδαν ξέσπασαν σε γέλια. «Όλοι ενθουσιάστηκαν αλλά κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η ιδέα ήταν του Άτικους και πως ήταν πρόθυμος να το κάνει».

Ο 6χρονος ήθελε να κάνει αυτό το περίεργο κόλπο για να πάρει δώρο από την νεράιδα των δοντιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δόντι έλκηθρο χιόνια νεράϊδα δοντιών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ